Customer Happiness Seminar

Klantenservice kan altijd beter. Daarom is Alexander V. van Dijl nu in te huren als spreker, coach, consultant en part-time nerd! Alexander gelooft in “Customer Happiness”! Een blije klant zorgt immers voor mond tot mond reclame en dus ook voor hogere sales!

De cursus “Customer Happiness” en de handleiding geeft ieder bedrijf de kans om dagelijks nieuwe inbound leads binnen te krijgen. Dat zijn mensen die bellen en met jouw bedrijf willen praten en zaken willen doen! Jij leert ook hoe jij die leads kunt omzetten in sales en langdurige klanten.

Daarnaast leer jij om op de juiste manier afscheid te nemen van minder blije klanten zodat deze toch ambassadeurs worden van jouw bedrijf!

Meer weten? Bel Alexander van Dijl direct via 030 655 1979 of klik op de onderstaande knop! Liever een email sturen? hey@alexandervandijl.nl is het e-mailadres.

VraagAlex Zakelijk

Trainingen: “Customer Happiness?” –
Inbound Marketing & Klantenservice Seminar

Is het tijd om jouw klantenservice op de rit te krijgen? Omzet van een serviceafdeling verhogen? In mijn boek “Mag het ietsje meer zijn?” lees jij waarom klanten bij veel bedrijven niet voldoende gezien worden.

Inbound marketing is de manier om klanten binnen te krijgen! Dure billboards en TV reclame zijn leuk en helpen om jouw naam te vergroten. De echte kansen ontstaan pas wanneer iemand jouw product gewoon MOET hebben!

Pro-actief is het sleutelwoord voor de nieuwe manier van service leveren. Is er een nieuw product of dienst, waarbij de klant tegen een lagere prijs een betere service krijgt? Zet de klant dan gewoon over en informeer de klant.

Tijdens de interactieve training ga ik met jouw medewerkers in gesprek om te onderzoeken op welke punten klantenservice kan verbeteren.

Om tot de juiste training voor jouw bedrijf te komen begin ik altijd met een persoonlijk gesprek. Via VraagAlex.youcanbook.me maak jij een afspraak met mij om de mogelijkheden verder te bespreken. Bellen kan ook, 030 655 1979.

Wat kost het “Customer Happiness” seminar?

De prijs van de cursus is helemaal afhankelijk van de exacte vraag. Alexander werkt niet met een standaard cursus, maar past de cursus aan afhankelijk van de behoefte van jouw bedrijf. Een basis 1-daags seminar kost 2750 euro inclusief BTW, voorbereiding en reiskosten. Bij betaling vooraf daalt de prijs naar 1950 euro, betaling in bitcoin geeft jou daar nog eens 50% korting overheen!

Iedere cursus begint met een intakegesprek bij jou op kantoor om de exacte behoefte te bepalen. Iedere cursus is interactief en heeft als doel het maximale uit jouw medewerkers te halen. Het intakegesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Bij groepen vanaf 100 deelnemers zijn er speciale deals beschikbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Maak een afspraak

Verbind via Social