0900 omzeilen blijft gewoon mogelijk!

doorAlexander

0900 omzeilen blijft gewoon mogelijk!

0900 omzeilen

Wil jij 0900 omzeilen en er zeker van zijn dat jij geen extra kosten meer betaalt? Dan is het goed om deze blog door te nemen! Gewone nummers zijn beter!

0900 omzeilen van de Politie? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is de oude website vol met de achterliggende nummers weer leven in te blazen. Helaas is mij een aanbod gedaan waar ik uiteindelijk niet beter van ben geworden. Ik heb er vrijwel niets op verdient en ben zo stom geweest om ook geen goed bedrag te krijgen voor het bedrijf wat ik heb verkocht. Gelukkig heb ik nog wel veel van de data beschikbaar.

Ga 0900 omzeilen! Neem contact op!

Voor vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou natuurlijk uit om gewoon contact met mij te zoeken. Ik heb een bedrag nodig om dit plan uit te werken. Ik ga in het tweede deel van de blog laten zien hoe jij kunt bijdragen aan het nieuwe plan.

Het nieuwe 0900 omzeilen plan

Het idee van deze actie is een compleet nieuw systeem op te zetten. Dat systeem gaat 20 euro per maand kosten. Dat is wel inclusief een telefoonnummer wat bereikbaar is via internet. Zo kan jij het thuis gebruiken, maar ook via 4G onderweg. Gewoon een vast Nederlands nummer. Het 0900 omzeilen plan gaat zo voor iedereen werken.

Meer tips om te besparen? Klik hier!

Laten we dan even verder kijken. Jij betaalt straks 20 euro per maand. Dat is veel voor bellen, maar jij kunt dan wel onbeperkt bellen naar heel de EU, USA, China, Australië en nog meer landen. Ik heb 1000 mensen nodig die aan dit 0900 omzeilen plan mee willen werken. Bij minimaal 100 klanten kan ik dit project op gaat starten.

Bekijk alles om te besparen! Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp