09000905 en waarom dat nummer weg moet!

doorAlexander

09000905 en waarom dat nummer weg moet!

09000905

In 2001 moest ik het nummer 09000905 bellen. Het is een klantenservice van de Rabobank. Die is vanuit buiten Nederland niet te bellen!

Leer bij welke bank jij het 09000905 probleem niet hebt! Klik hier!

Waar het mij om gaat is dat jij uiteindelijk slimmer met geld om leert te gaan. Zo heb ik bijvoorbeeld mensen aangeraden om het juiste telefoonabonnement te kiezen. Zo heb je telefoonabonnementen voor 5 euro per maand (zelfs minder) waarmee je onbeperkt kunt bellen. Zelfs abonnementen waarmee je onbeperkt binnen de EU kunt bellen en naar andere delen van de wereld. In mijn gratis boek lees je daar natuurlijk ook meer over.

Waarom 09000905 mensen in problemen brengt? Klik hier!

Voor het overstappen van bank kan je gebruikmaken van de overstapservice. Deze dienst neemt betalingen gedurende 13 maanden over. Dat wil zeggen, iets wat naar de oude rekening ging wordt automatisch bijgeschreven. Hulp nodig bij een overstap? Neem contact met mij op.

Is er een alternatief voor 09000905?

Het antwoord is ja, echter is dat net zo’n waardeloos nummer, wat voor veel mensen nog altijd onbereikbaar is. Het is namelijk een 088-nummer, wat ook weer vaak is afgesloten. Gelukkig zijn er altijd oplossingen en kan je via ons telefoonnummer (030 655 1979) binnenkort ook worden doorverbonden naar 09000905.

Meer tips om slimmer met geld om te gaan? Klik hier!

Naast een slecht bereikbare klantenservice zijn er ook goedkopere manieren om jouw bankzaken te doen. Hoewel ik geen financieel advies geef kan ik wel tips geven om slimmer zaken te doen. Alles om beter in het leven te staan. Toch bij 09000905 blijven? Het is jouw keus.

Download mijn gratis boek! Klik hier!

Heb jij nog iets wat jij kwijt wil? Laat het mij weten, een reactie onder deze blog is absoluut meer dan welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

2 reacties tot nu toe

Elly van der Haar klarenbeekGeplaatst op3:50 pm - aug 30, 2022

Goedemiddag,ik heb een vraag over de woekerrentepolissen die wij haren lang hebben betaald aan de Rabobank.Begin dit jaar zouden wij bericht hierover krijgen.Omdat ik nog niets heb gehoord is mijn vraag,wanneer denkt.u dat ik hierover bericht van de Rabobank krijg? In afwachting van uw reactie mvg Elly van der Haar klatenbeek

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp