100% besparen op internationale telefoonkosten?

doorAlexander

100% besparen op internationale telefoonkosten?

Gratis internationaal bellen - 030 655 1979Als budgetcoach zoek ik altijd naar de allerbeste besparingen. Toen ik zag dat een SMS bericht van Nederland naar Engeland ruim 50 cent kost, terwijl een SMS bericht vanaf mijn Nederlandse telefoon in België naar hetzelfde nummer in Engeland helemaal niets kost. Met deze informatie stapte ik naar mijn provider.

Het is “normaal” reageerde Simpel. Het komt door de wetgeving. Zoals bij meer problemen liet ik het daar niet bij zitten. Ik ging op zoek naar een oplossing en heb deze gevonden. Daarom kan jij nu via het nummer 030 655 1979 gratis internationaal bellen. Het maakt niet uit of jij nu belt naar Engeland, Europa of naar landen verder weg. Marokko, Turkije, vast of mobiel, alle gesprekken zijn inmiddels geheel gratis.

Waarom doet de budgetcoach dit?

Een budget helpt jou om kosten te besparen. Als jij beseft dat je bij Simpel onbeperkt kunt bellen voor 5 euro per maand zie jij hoe je serieus kunt besparen. De grens over bellen hoeft geen cent meer te kosten.

De komende maanden ga ik onderzoeken welke landen het populairst zijn en kijken hoe ik de limiet van 10 minuten kan verruimen. Mogelijk komt daar, in overleg met onze provider een nieuw systeem voor.

Zijn er kosten waarop mij wilt besparen? Laat het dan even weten. Wil jij persoonlijk met mij in gesprek gaan over jouw budget? Ga dan naar vandijl.ga/afspraak en plan een afspraak in.

Waar gaat de budgetcoach nog meer op besparen?

Uiteindelijk wil ik jou op veel meer manieren helpen dan alleen het budget op te stellen. Ik help jou met alles waar jij op kunt besparen. Of het nu gaat om de beste supermarkt bij jou in de buurt, de beste deal voor jouw maandelijkse kosten of de manier om jouw budget op te stellen.

Heb jij een dringende vraag? Neem contact op, zodat ik jou verder kan helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp