De “10x” garantie voor de budgettrainer

doorAlexander

De “10x” garantie voor de budgettrainer

Iedere euro die jij uitgeeft bij mij verdien jij 10x (tien keer) terug. De 10x garantie gaat er wel vanuit dat jij doet wat ik jou uitleg en vertel. Het komt ook zeker voor dat ik de 10x regel overtref. Genoeg mensen die 50x tot 100x verdienen na het investeren in coaching.

10xEven een paar tarieven op een rij. In het document “tarieven” zie jij onder andere 150 euro voor 75 minuten coaching. Dat levert jou dus binnen het 10x model 1500 euro op. In de rest van deze blog leg ik jou uit hoe het 10x model werkt en waarom het werkt.

Na het lezen van deze blog leer jij ook hoe ik mijn 30.000 euro uiteindelijk binnen een paar jaar afbetaalde. Jij leert hoe ik ruimer denk dan de gemiddelde Nederlander. Natuurlijk weet jij na het lezen van deze blog ook hoe jij een fantastische garantie kunt vragen wanneer jij een product of dienst elders afneemt.

Hoe werkt 10x om van 150 euro 1500 euro te maken?

Om te beginnen, 90% van mijn klanten kan ruim 100 euro per maand besparen. Dat is al bijna 1500 euro. Wanneer daar dan ook nog een aflossing bij komt van de schulden gaat de besparing alleen maar verder omhoog.

Wie dan ook nog de snelweg naar een schuldenvrij leven volgt weet precies wat het aflossen van schulden gaat opleveren. Wie kiest voor de 6-minuten coaching krijgt tips en trucs mee om ook flink te besparen.

Omdat je met 6-minuten coaching veel meer zelf moet doen duurt het vaak langer om tot de besparingen te komen. Met 6 minuten coaching (voor 25 euro per maand) levert het dus een besparing van 250 euro op.

De 10x regel is eenvoudig. Hoe meer jij uitgeeft, hoe groter het resultaat. De enige verplichting is dat jij doet wat ik jou vraag om te doen. Ik weet dat ik 30.000 euro heb afgelost. Ik weet dat jij dat ook kunt doen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp