1500 euro per maand, nu nog gaan werken…

doorAlexander

1500 euro per maand, nu nog gaan werken…

Beslagvrije voet voor 2 is zo’n 1450 euro. Daar komt nog zorgtoeslag bij. Daarnaast ontvangen mensen in bepaalde huurwoningen ook huurtoeslag. Nu verdien ik 1500 euro per maand via websites. Die 1500 euro komt binnen of ik nu werk of niet. Om die reden kan ik mij ook volledig focussen op mijn perfecte baan!

1500 euroIn deze blog vertel ik eerst hoe ik 1500 euro per maand verdien zonder te werken. Daarna vertel ik hoe jij hetzelfde kunt doen, zelfs hoe ik jou daarmee kan helpen. Mijn grote doel is uiterlijk 2020 mijn hypotheek af te lossen. Er staat nog zo’n 100.000 euro open.

Ik schrijf deze blog op 29 juli 2018, 24 maanden voordat ik de hypotheek afgelost heb. Met 4500 euro per maand heb ik de hypotheek voor die tijd afgelost. Dat is dus waar ik voor ga.

Waar verdien ik 1500 euro per maand mee?

Geld komt uit verschillende bronnen. Bijvoorbeeld deze website. Er staat een advertentie aan de zijkant, waar ik kleine vergoeding voor krijg. Dat levert kleine bedragen op en dekt de kosten, onder andere voor webhosting en overige vaste kosten voor het draaiende houden van deze website.

Verder heb ik een aantal informatieve websites waar ik informatie en kennis deel, net als hier. Sommige zijn gerelateerd aan winkels en webwinkels, waar ik een vergoeding krijg per verkocht product. Tot slot krijg ik een vergoeding om een grotere website draaiende te houden.

Tot slot, in 2016 investeerde ik 15 dollar in Bitcoin. Door deze investering slim in te zetten en continu bedragen te blijven investeren in Bitcoin mining heb ik nu zo’n 3000 euro aan Bitcoin. In 2017 steeg deze valuta van 1.000 naar 20.000. Ik weet niet wat er dit jaar gaat gebeuren, heb wel het vermoeden dat ik binnen 24 maanden dankzij Bitcoin alleen al mijn huis kan afbetalen.

Wat doe jij om geld te verdienen terwijl jij slaapt? Wat doe jij om meer te verdienen aan salaris? Hoe voeg jij waarde toe aan de maatschappij?

Deel jouw reactie onder dit bericht en motiveer daarmee ook andere lezers van deze blog. Voor vragen mag je altijd contact opnemen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.