4 manieren om jouw klantenbestand iedere maand met 10% te verhogen!

doorAlexander

4 manieren om jouw klantenbestand iedere maand met 10% te verhogen!

Met een maandelijkse groei van 30% leg ik in deze blog mijn strategieën uit om jouw bedrijf met 10% per maand te laten groeien.

In deze blog leer jij 4 tips, bij het “Ieder contact een belevenis” seminar gaan wij deze tips direct behandelen. Jij gaat de training uit met alles wat jij nodig hebt om heel snel te groeien.

Nu eerst de #GRATIS tips:

Tip 1: Vraag iedereen die contact opneemt om te vertellen wat jij doet…

Bellers krijgen geweldige service. Het is dan ook een kleine moeite om even te vragen om anderen over jouw bedrijf te vertellen. In een email kun jij in de standaard handtekening vragen om door te vertellen wat jij doet.

Met deze tip alleen groeit VraagAlex.nl op dit moment met ruim 30% per maand!

Tip 2: Gebruik sociale media om in gesprek te blijven met prospects en klanten…

Een vraag via Sociale Media kan enorme gevolgen hebben voor jouw klantenbestand. Een snel, en uitstekend antwoord zorgt dat meer mensen over jouw bedrijf te weten komen. Gebruik in ieder geval Twitter, Facebook en het liefst ook WhatsApp.

Hoe sneller jij reageert, hoe blijer mensen gaan worden.

Tip 3: Geef iets weg…

Door een uitstekende service gratis weg te geven en klanten meer te geven dan wat je belooft kan jouw bedrijf echt snel gaan groeien. De #gratis doorschakeldienst van VraagAlex.nl zorgt voor een constante groei van inkomende telefoongesprekken.

Hoe beter jouw gratis dienst, hoe sneller mensen anderen gaan vertellen over jouw bedrijf.

Tip 4: Geef bestaande klanten meer dan nieuwe klanten…

De meeste bedrijven werken andersom. Alles geven aan nieuwe klanten, bestaande ‘slapende’ klanten steeds minder service geven.

Pro-actieve service doet veel meer dan alleen klanten blij maken. Het helpt ook om jouw klantenbestand te laten groeien.

Hulp nodig om snel te groeien?

Wil jij veel sneller groeien? Kom naar “Ieder contact een belevenis” en laat mij jou helpen om heel erg snel te groeien. Naast het toepassen van deze tips voor jouw bedrijf gaan wij ook stappen zetten om een plan te maken om de komende maanden nog heel veel sneller te groeien.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp