Extra inkomen: 3 manieren meer geld te krijgen

doorAlexander

Extra inkomen: 3 manieren meer geld te krijgen

Extra inkomenExtra inkomen is soms noodzakelijk. Het kan te maken hebben met (het aflossen van) schulden, het betalen van een vakantie of voor andere luxe dingen in het leven. In deze blog schrijf ik over 5 manieren die ik gebruik om aan extra inkomen te komen.

In deze blog vertel ik hoe ik persoonlijk aan extra geld kom. Deze blog gaat expliciet niet over het maken van een budget, puur en alleen over het verkrijgen van extra geld. Wil jij dat ik jou help om jouw budget op te stellen? Plan een afspraak via VanDijl.ga/afspraak zodat ik jou persoonlijk kan ondersteunen.

In de rest van deze blog schrijf ik over Marktplaats, Bitcoin en een extra baan. Wanneer jij nog bezig bent met het aflossen van schulden raad ik aan om enkel bezig te zijn met dingen die niet om een investering vragen. In deze blog geef ik geen financieel advies en deel ik enkel mijn persoonlijke mening.

Hoe kom ik aan extra inkomen via Marktplaats?

Marktplaats is waarschijnlijk de meest bekende manier om spullen die je toch al in huis hebt om te zetten in geld. Duizenden advertenties en miljoenen bezoekers zorgen ervoor dat het handelsplatform Marktplaats voor veel mensen een extra inkomen biedt.

Werkelijk alles is te verkopen. Of het nu gaat om een oude televisie, een koffiezetapparaat, wasmachine, als jij het hebt gekocht kan je het ook weer verkopen. Onthoud bij Marktplaats wel dat mensen daar kopen omdat ze een goede deal willen hebben.

Extra inkomen via Bitcoin, hoe werkt dat?

Mijn leven veranderde toen ik Bitcoin ontdekte. Ik heb via deze site $15 aan Bitcoin bij elkaar geklikt. Dat bedrag heb ik geïnvesteerd via 2 sites:

  1. Hashflare (investering $0,80 per jaar).
  2. Bitclub Network (investering vanaf $599 per 1000 dagen).

Op dit moment is het rendement wat ik uit de $15 haal ruim $1500 per maand, genoeg om van te overleven zonder daadwerkelijk te werken. Een heerlijk extra inkomen wat ik iedereen gun.

Extra inkomen met extra werk

De laatste optie die ik zelf ook gebruik is extra inkomen door extra werk. Zelfs met een eenvoudig baantje krijg je al snel 10 tot 15 euro per uur. Werk 2 uur per dag, dan is dat al 140 euro per week wat er extra binnenkomt. Meer werk betekent ook meer geld.

Mijn tips op het gebied van extra werk is in te schrijven bij de uitzendbureaus en vooral jouw netwerk aan het werk te zetten.

Jij mag vandaag een afspraak met mij maken, dan help ik jou persoonlijk verder. Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp