6-minuten coaching: Snel uit de schulden!

doorAlexander

6-minuten coaching: Snel uit de schulden!

Wat kan je in 6-minuten bereiken? Waarschijnlijk meer dan wat jij nu denkt. Het is mijn missie om nog dit jaar 1000 mensen uit de schulden te helpen. Daarom deel ik mijn boek gratis (digitaal) uit. Het eerste intakegesprek is daarom ook helemaal gratis. Verder spreek ik voor grote groepen om meer mensen te bereiken.

6 minuten coachingVeel mensen hebben daar gelukkig genoeg aan. Sommige mensen waarderen het om aan de hand te worden meegenomen. Daarom heb ik de 6-minuten coaching ontwikkeld. Eenvoudig gezegd stellen wij tijdens de intake een plan op en bel ik jou 1 keer per week om te horen hoe het plan gaat en om kort nog wat tips te delen.

Tijdens de 6-minuten coaching beantwoord ik natuurlijk ook jouw vragen.

Deze coaching is slechts zeer beperkt beschikbaar en kost 25 euro per maand. Daarvoor ben ik ook beschikbaar via WhatsApp om antwoord te geven op jouw vragen. Wil jij in aanmerking komen voor de 6-minuten coaching, maak dan een afspraak via VanDijl.ga/afspraak.

Wat zijn de resultaten van de 6-minuten coaching?

Alles wat ik doe werkt met een eenvoudige doelstelling. Ik moet minimaal 10x meer opleveren dan wat ik kost. 25 euro per maand gaat jou dus 250 euro per maand opleveren.

Tot nu toe gaat het overigens veel beter, mensen komen gemiddeld 6 maanden sneller uit de schulden. Door deze nieuwe vorm van coaching kost het mij minder tijd en de client minder geld. De extra besparing zorgt ook weer voor een versnelde aflossing van de schulden.

Lees hier ook enkele reacties van mensen die van mijn coaching gebruik hebben gemaakt:

[show-testimonials alias=’Test’]

Wil jij jouw reactie aan deze groep toevoegen? Plan vandaag nog een afspraak met mij in! Via VanDijl.ga/afspraak kan je dat nu direct doen. Een afspraak kost niets in geld en slechts 15 minuten in tijd. Ik kijk er naar uit om jou te spreken!

Gebruik vooral ook de overige contactmogelijkheden voor als je vragen hebt.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp