7 keer GRATIS budgetcoaching op kantoor!

doorAlexander

7 keer GRATIS budgetcoaching op kantoor!

budgetcoachingOm het nieuwe budgetplan en formulier te verbeteren mag ik nu de budgetcoaching aan de keukentafel 7 keer gratis aanbieden. Dat kan alleen door een email te sturen naar hey@alexandervandijl.nl. Liever een telefonische intake? Plan de afspraak dan zelf in via VanDijl.ga/afspraak.

Tijdens de intake vullen we gezamenlijk het budgetplan in, bekijken wij jouw schulden en stellen we een basisplan op. Het basisplan stelt jou in staat om binnen uiterlijk 12 tot 24 maanden schuldenvrij te zijn. De hypotheek mag iets langer duren, daarover staat de uitleg in het boek (die jij meekrijgt na afloop van het gesprek).

De voordelen van budgetcoaching op kantoor?

Het verschil tussen zelf de stappen volgen en het te doen met een coach is groot. Ik weet dat jij het zelf kunt, ik weet ook dat een duwtje in de rug het een stuk makkelijker maakt. Mijn ervaring leert dat het samen invullen van het formulier jou meer inzichten geeft. Eerdere cliënten verlaten het gesprek met mogelijkheden om zelfs binnen 2 weken al schuldenvrij te zijn.

Het tweede voordeel is dat mensen veelal geen overzicht meer hebben en feitelijk dus niet weten welke schulden er zijn. Sommige mensen nemen simpelweg een tas met post mee om alles door te nemen. In 90 minuten is er een heleboel mogelijk.

Wil jij alvast wat voorbereiden? Neem gerust even contact met mij op, zodat ik jou op weg kan helpen.

Hoeveel tijd kost budgetcoaching op kantoor?

De budgetcoaching vind plaats aan de keukentafel aan de rand van Utrecht, in de wijk Overvecht. Op zich al een wijk waar veel mensen leven met schulden. Parkeren voor de deur is gratis, dus geld kost het niet. Wel duurt de totale intake, inclusief het maken van jouw budget 60 tot 90 minuten.

Alles wat jij leert kan je direct toepassen. Als jij jouw inlogcodes voor internetbankieren meeneemt kan jij zelfs direct al beginnen met het actieplan.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp