Aflossen of investeren, wat is de beste keus?

doorAlexander

Aflossen of investeren, wat is de beste keus?

Aflossen of investeren

Heb jij wat geld en ook schulden? Wat kan jij dan beter doen? Aflossen of investeren. Ik heb beide geprobeerd en kan vandaag een eenvoudig antwoord geven!

Direct lezen of ik aflossen of investeren kies? Klik hier!

De conclusie geef ik aan het einde van deze blog. Ik benoem de voordelen van beide opties. Het voordeel van schulden wegwerken is dat je binnen afzienbare tijd geen betalingen meer hebt. Het voordeel van aandelen of andere investeringen is dat jij de mogelijkheid hebt om meer te verdienen. Het nadeel is wel dat jij mogelijk ook geld kwijt raakt of verkeerde beslissingen neemt.

Bekijk of aflossen of investeren handig is! Klik hier!

Conclusie voor het eerste deel van de blog is jou een keus te laten maken. Wil jij weten wat mijn conclusie is? Lees dan nog even door tot het einde van de blog. Heb jij vragen die jij wilt stellen, neem dan contact met mij op. Je kunt ook altijd reacties achterlaten onder de blogs.

Slim aflossen of investeren?

Dan gaan we door naar het kijken naar de mogelijkheden. Stel dat je (net als ik) een huis koopt voor de verhuur via AirBNB, dan heb je nog schulden. Die heb ik ook. Nu vind ik een hypotheek net even een andere schuld dan bijvoorbeeld een Wehkamp schuld of iets anders.

Wil jij de 7 stappen weten? Klik hier!

Ik kan jou ook wel wat tips geven over slimme manieren om geld te laten vermenigvuldigen. Zoals we ook begin deze eeuw hebben gezien zijn daar veel mensen mee bezig geweest. Feitelijk is de keuze tussen aflossen of investeren dus heel makkelijk. Volg de 7 stappen!

Download het stappenplan! Klik hier!

Conclusie is dus heel eenvoudig. Als jij kunt kiezen, aflossen of investeren, kies dan absoluut voor het terugbetalen van al jouw leningen!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp