AlexandervanDijl.nl test een nieuwe gratis bitcoin site

doorAlexander

AlexandervanDijl.nl test een nieuwe gratis bitcoin site

Het is niet geheel zonder tegenzin dat ik dit bericht plaats. De reden. Ik schrijf vandaag over een site die nog geen 2 weken online staat. Het mooie is wel, deze site geeft gratis mining power weg. 100GH/s. In termen van bekendere cloud mining sites, 0,1 TH/s.

Aanmelden is dus helemaal gratis en kan via vandijl.ga/mine4. Hoewel wij redenen hebben om aan te nemen dat deze (gratis) cloud mining site niet werkelijk bitcoins mined kijken wij wel of ze uitbetalen en wat ze dan precies uitbetalen.

Tijdens de dagelijkse https://www.youtube.com/channel/UCUV8cOYYyPtDp8wFPZ-irGQ?view_as=subscriber praat ik over de sites die ik wel vertrouw, sites als Hashflare en Bitclub Network.

Waarom deelt dit bedrijf gratis mining power uit?

Dat vragen wij ons ook af! Daarom raden wij aan om enkel een GRATIS account aan te maken maar vooral niet geld over te maken naar deze site. Wij houden ondertussen in de gaten wat er allemaal wordt uitbetaalt.

Verder, zodra wij weten of er daadwerkelijk wordt uitbetaalt laten wij dat weten. Zodra wij bewijs hebben of er wel (of niet) wordt gemined zullen wij dat ook laten weten.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp