All-in budgettrainer! Wat kan je daarvan verwachten?

doorAlexander

All-in budgettrainer! Wat kan je daarvan verwachten?

All-in budgettrainerHeb jij alles al op de rit en wil jij nu financieel vooruit komen? Dan is de all-in budgettrainer van Alexander van Dijl International voor jou! Het grote verschil met een budgettrainer in vergelijking met een financieel adviseur is dat een budgettrainer jou ook op de lange termijn helpt!

Voor deze blog ga ik ervan uit dat jij stap 2 van het 7-stappenplan hebt afgerond of dat jij nooit schulden hebt gehad. Heb jij wel schulden en wil jij die op zien te lossen? Dan kan jij een gratis en vrijblijvende afspraak met mij inplannen. Tijdens deze (telefonische) afspraak praten wij over jouw budget en hoe jij financieel vooruit kan komen, ongeacht jouw inkomen!

Heb jij geen schulden en wil jij financieel vooruit komen? Dan ga ik als all-in budgettrainer jou helpen! Ik praat vanuit persoonlijke ervaring en pas alles wat ik uitleg ook persoonlijk toe.

Wat doet een all-in budgettrainer?

Als all-in budgettrainer geef ik zowel 1-op-1 uitleg als groep-trainingen over het opstellen van een budget om vooruit te komen. Mijn doel is jou een pensioen te laten opbouwen zonder afhankelijk te hoeven zijn van overheid, pensioenfonds of andere externe bron van inkomsten.

Ik leg uit hoe jij makkelijk 15% per maand naar een pensioenrekening kunt storten en daar ook gemiddeld minimaal 10% rente per jaar mee verdient. Ik leg uit hoe jij jouw huis sneller kunt afbetalen en jouw huis om kunt zetten in een inkomstenbron.

Natuurlijk leg ik jou ook uit hoe ik mijn extra inkomen heb weten op te bouwen, zodat ik nooit meer hoef te werken. Daarbij leg ik uit waarom ik nu juist meer werk dan ooit met als enig doel volledig onafhankelijk te worden en echt te kunnen doen wat ik wil!

All-in budgettraining kent 3 verschillende mogelijkheden:

  1. Een eenmalig 1-op-1 lunch of diner sessie aan mijn keukentafel in Utrecht of Egmond aan Zee kost 475 euro, inclusief lunch of diner. Wij bespreken gedurende een uitgebreide lunch (maximaal 2,5 uur) alles wat jij wilt bespreken. Deze sessies zijn op dit moment alleen nog per email te reserveren.
  2. Deelname aan het “Geheimen van een budget” evenement. Hier leer jij alles in groepsverband. De kosten voor deze training zijn 75 euro na het invullen van een vragenlijst.
  3. Het 1-op-1 traject van 99,50 per maand. Tijdens dit traject hebben wij wekelijks 30 minuten telefonisch contact om jouw budget en vorderingen te bespreken. Stuur een email om het traject te starten.

Voor overige vragen nodig ik jou graag uit om jouw reactie achter te laten onder deze blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp