Huur niet meer te betalen? Wat nu!

doorAlexander

Huur niet meer te betalen? Wat nu!

huur in amsterdamOf jij nu een woning huurt in Amsterdam of Alblasserdam, Utrecht of Uitgeest, huren kan kostbaar zijn. Kan jij de huur even niet betalen, dan is het tijd om te gaan zoeken naar een oplossing. Vanuit Alexander van Dijl International help ik jou graag.

Uiteindelijk gaat alles om het het maken van een plan. Dat is iets waar ik jou ook mee kan helpen. Maak jij verder al gebruik van alle cadeaus die je kunt krijgen van de overheid.

Bij een laag inkomen kan jij bijvoorbeeld in aanmerking komen voor huurtoeslag en zorgtoeslag via de belastingdienst. Heb jij kinderen? Denk dan ook aan kinderbijslag en kinderopvangtoeslag.

Hoe help ik jou om huur te betalen?

Een van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd is dat geld lenen nooit goed is. Daarom leen ik geen geld uit aan mensen om de huur te betalen. Zelf heb ik gelukkig geen schulden meer, dat gun ik aan iedereen.

Soms betekent dat tijdelijk leven met (veel) minder dan wat je gewend bent. Goedkopere boodschappen, geen dure telefoon. Wanneer jij iedere euro die binnenkomt op jouw rekening een bestemming geeft is de kans groot dat betalen geen probleem zal worden.

Kan jij hulp gebruiken met het volgen van het 7-stappenplan? Het maken van een budget? Maak een afspraak voor een intakegesprek.zodat we de eerste stap naar een budget kunnen zetten. Tijdens het intakegesprek leer jij exact wat jij moet weten om jouw budget op orde te krijgen.

Daarna leer jij vanzelfsprekend ook welke stappen ik jou verder mee kan helpen. Soms is een gemeente ook bereidt om de kosten voor budgetcoaching op zich te nemen. Het verschil tussen budgetcoaching via mij en budgetcoaching via de gemeente is dat schulden via mij gemiddeld (veel) sneller afgelost zijn. Daarnaast leer je via mij ook hoe je met geld om kunt gaan, zodat jij nooit meer in vergelijkbare problemen zult komen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.