Beleggen of aflossen, wat kan je het beste doen?

doorAlexander

Beleggen of aflossen, wat kan je het beste doen?

beleggen of aflossen

Heb jij schulden? Kan jij dan het beste beleggen of aflossen? Ondanks de lage rente is het antwoord eenvoudig. Het eerste wat je doet is betalen!

Direct het beleggen of aflossen stappenplan downloaden? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is met jou in contact te komen. Ik spreek wekelijks nieuwe cliënten. Het grote voordeel van mijn dienstverlening is dat ik mensen meestal maar 1 keer hoef te spreken. We onderzoeken samen de werkelijke oorzaak van de geldproblemen en doen er alles aan om die oorzaak op te lossen. Wanneer we de oorzaak oplossen kunnen we ook het probleem oplossen.

Bekijk het complete beleggen of aflossen stappenplan! Klik hier!

Wat ik uiteindelijk wil bereiken is dat jij een compleet en eerlijk beeld kunt krijgen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen. Mijn grootste doel is jou een compleet antwoord te geven op alle vragen die jij hebt.

Is beleggen of aflossen de enige mogelijkheid?

Feitelijk niet. Het is natuurlijk het beste als jij helemaal geen schulden maakt. Dan kan jij direct stap 2 uit het stappenplan overslaan. Stappen 1 en 3 gaan over geld opzij zetten voor het geval dat er iets niet helemaal goed gaat.

Direct het complete stappenplan downloaden? Klik hier!

In het stappenplan lees jij niet alleen de 7 stappen, jij leert ook hoe jij geld kunt besparen. Zo schrijf ik bijvoorbeeld ook over de zakelijke telefonie mogelijkheden. Dat is een abonnement wat jij ook particulier kunt afsluiten. Als jij de keuze gaat maken tussen beleggen of aflossen kan ik jou helaas niet verder helpen. Ik werk volgens een vast plan.

Bekijk het beleggen of aflossen stappenplan! Klik hier!

Mijn grootste doel is er nu voor te zorgen dat jij een compleet en eerlijk beeld krijgt van jouw mogelijkheden.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp