Bellen via internet is de grootste bespaar tip!

doorAlexander

Bellen via internet is de grootste bespaar tip!

Bellen via internet

Wil jij ook bellen via internet en daar minder voor betalen? Hoe meer jij belt, hoe beter ik jou kan helpen. Goedkope telefonie via internet is wat ik doe!

Wil jij ook bellen via internet? Klik hier!

Deze blog is bedoelt voor ondernemers. Particulieren kunnen al vrij makkelijk besparen. Voor ondernemers is dat helaas lastiger. Waarom? Omdat er mega verkopers bestaan. Die verkopers kunnen jou de grootste rommel verkopen en duurste producten aanbieden en nog afsluiten ook. En telecom wordt verdient per minuut, per binnenkomend gesprek en per uitgaand gesprek. Juist daarom klopt het niet dat mensen betalen per inkomende lijn.

Bekijk wat bellen via internet voor jou kost! Klik hier!

Nu ben ik hier om mensen uit de financiële shit te helpen. Dat komt vaak neer op het maken van keuzes. Hoe beter de keuzes, hoe beter ik jou kan helpen. Laten wij binnenkort eens even spreken. Bel mij via 030 655 1979 of stuur mij een email!

Is bellen via internet wel handig?

Ja! Dat is het enige antwoord wat ik kan geven. Jij krijgt namelijk onder andere een onbeperkt aantal binnenkomende lijnen. Dat is al ongebruikelijk in de reguliere markt. Normaal betaal je ergens tussen de 5 en 15 euro per maand per lijn. Daarna nog per minuut voor uitgaande gesprekken.

Direct overstappen? Klik hier!

Dan zijn er nog de kosten. Het systeem wat ik aanbeveel heeft een onbeperkt aantal binnenkomende lijnen. Dat scheelt echt enorm. Jij hoeft dus nooit meer een gesprek te missen. Heb jij niet genoeg mensen? Dan kunnen gesprekken ook gewoon naar een voicemail worden gestuurd. Wil jij gewoon bellen via internet tegen de laagste kosten, dan moet je hier zijn!

Hoge kwaliteit krijg je ook! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen. Laat een voicemailbericht achter of krijg mij gewoon aan de telefoon.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

2 reacties tot nu toe

Erwin LeeuwerinkGeplaatst op9:06 pm - apr 2, 2020

Beste Alexander

Op de website kon ik niet zien welke pakketten internet en telefonie er word aangeboden en ook de snelheid, mijn voor keur is 400 mb zowel voor vast internet als voor wifi en zowel voor de upload als voor de download snelheid. Vaste telefonie en fax gebruik ik niet, maar als dat er standaard bij zit dan moet dat maar, het liefste niet want waarom zou ik voor dit product betalen als ik het toch niet gebruik.
Daarnaast op het gebied van televisie dat zijn de volgende tv kanalen betreft naast Scientology tv is dat Film 1, Videoland, Netflix, Disney Plus, Zone Horror, HBO, Muziek zenders, Cartoon en Tekenfilm kanalen, Humor en Comedy Kanalen, Nieuwsnet, CNN, FOX News, FOX, ABC, NBC, CBS, SPIKE, E – Entertainment, Comedy Central, Discovery Channel, TV Chicago Network, Texas TV, Country & Western TV, The Oprah Winfrey Channel, Belgie, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italie, Turkijke , Marokko en Tele Quracao, Van de Nederlandse tv Kanalen alleen NPO Gemist en Kijk En RTL XL, want op de gewone Nederlandse kanalen is het hoofdzakkelijk bagger, kommer en kwel, en verder in het rijdje, TV Kanaal Van Joyce Meyer, Wendy Williams, Ricki Lake, Jenny Jones, Jerry Springer, TV Kanaal Met Diverse Oude Series en programma’s o.a. Lucy Ball, The Mary Tyler Moore Show, The Dick Van Dyke Show, Mork & Mindy, The Man From Atlantis, The Adventures of Matthew Star, The Bionic Woman, Ritch Man Poor Man, Bagdad Cafe, The Twilight Zone, The X Files, Life Goes On, en The Days Of Our Lives o.a. Australische TV Kanalen Met o.a. de tv programma’s Neighbours en Sons And Daughters.
Nieuwskanalen
Fox News Channel
CNN
MSNBC
C-SPAN +
Bloomberg
CNBC
Fox Business Network
The Weather Channel
Sportkanalen
ESPN +
Fox Sports +
Golf Channel
Baseball Channel
MLB Full Court +
NASN
Betaaltelevisie
E! Entertainment +
Encore +
FX
HBO +
Showtime +
Spike TV
Starz +
YES +
AMC +
Overige kanalen
13the street
American Forces Network Europe
America One
BBC America
boomerang
The Biograpy Channel
Cartoon Network +
Comedy Central
Cooking Channel
Current TV
Discovery Channel +
Disney Channel
EWTN
History (voorheen The History Channel)
Home and Garden
MTV +
Nasa TV
National Geographic Channel
Nickelodeon +
Nicktoons
Oxygen
Playhouse Disney
Syfy
TLC (voorheen The Learning Channel)
TNN
Toon Disney & Jetix (nu Disney XD)
TruTV (voorheen Court TV)
TCM
USA Network
VH1 +
Secret Circle
Penthouse
Hustler TV
En Het TV Kanaal Van Kim Holland.
En Dan Natuurlijk nog de Digitale Radio.

Hierbij kun je er naar kijken, het zou ook mooi zijn om op Scientogy tv ook nederlandse live uitzendingen te maken en daarnaast bijvoorbeeld ook de nieuwe kijk op het leven uit te kunnen werken als een soort van informatief programma afgewisseld met entertainment en de wetenschap voor het voortbestaan uit te kunnen werken als een wetenschappelijk en informatief programma afgewisseld met kleine lichte onderwerpen hoe het spel werkt.

Hierbij hoop ik dat je er wat meer kunt het is wel in 1 keer een bron van informatie en het hoeft ook niet allemaal in 1 keer opgebouwd te worden.
Wens je nog een hele fijne avond en geniet vollop van het leven!
Groetjes Van Erwin Leeuwerink Uit Amsterdam-Noord/Oostzanerwerf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp