Sportschool abonnement opzeggen: Bespaar 150 euro per jaar!

doorAlexander

Sportschool abonnement opzeggen: Bespaar 150 euro per jaar!

sportschoolOf jij nu lid bent bij Basic Fit, Fit for Free, David Lloyd, een lokale sportschool of een andere keten, de kosten voor het lidmaatschap zijn minimaal 150 euro per jaar. Deze kosten kan jij besparen, deze blog legt uit hoe.

Verder gaat deze blog ook verder over het budget. Heb jij wel de 15 euro per maand beschikbaar? Kan jij de 150 euro die jij minimaal kwijt bent door iedere maand het bedrag te betalen eigenlijk wel missen? Wat zijn eigenlijk de alternatieven?

Wil jij zeker weten dat een sportschool past binnen jouw budget? Plan dan een afspraak met mij in via VanDijl.ga/afspraak, een intake is altijd gratis, jij betaalt alleen als jij van mijn verdere begeleiding gebruik wilt maken.

Wat is het alternatief voor de sportschool

Het alternatief voor de sportschool is eenvoudiger dan wat je mogelijk denkt. Pak eens een keer de fiets in plaats van de auto bijvoorbeeld. Gebruik de trap in plaats van de lift. Woon of werk jij op de bovenste etage? Pak dan de trap voor de eerste of laatste etage.

Het verschil is al heel snel te merken in zowel jouw conditie als jouw figuur. Natuurlijk ga je het verschil ook heel snel merken in jouw portemonnee. Naar schatting worden er jaarlijks zo’n 10 miljoen incassodossiers gestart. Een deel daarvan ontstaat natuurlijk ook door sportschool abonnementen die zijn afgesloten.

Er zijn natuurlijk meer alternatieven. Zo kan je ook gaan hardlopen bijvoorbeeld. Je kunt ook via websites als AliExpress diverse fitness producten kopen. Met de producten die daar te koop zijn kan je vrijwel alle apparatuur die je bij de sportschool gebruikt vervangen.

Hoe kom je van de sportschool af

Van een sportschool afkomen kan lastig zijn. Je hebt vaak een contract van 1 of meer jaar en je moet er ook aan denken om de opzegging te doen. Voor de kosten van jouw sportschool abonnement help ik jou natuurlijk ook graag om jouw budget zo in te richten dat jij meer kunt doen met minder geld.

Door met mij in zee te gaan ga jij binnen enkele maanden mijn kosten terugverdienen. Wil jij daar meer over weten? Plan een gratis intakegesprek via VanDijl.ga/afspraak. Voor overige vragen neem je contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp