Bespaarcoach, ik help ook mensen zonder schulden

doorAlexander

Bespaarcoach, ik help ook mensen zonder schulden

Bespaarcoach of budgetcoachGisteravond heb ik als bespaarcoach iemand zonder schulden kunnen helpen om honderden euro’s per jaar te besparen. Een eenvoudig wissel van telecomprovider en alles-in-1 (internet, TV & bellen thuis) scheelde voor deze klant ruim 150 euro per jaar. Ook de waterrekening hebben we kunnen verlagen met zo’n 20%.

Veel mensen kennen de bijzondere deals die providers bieden aan nieuwe klanten niet. Een overstap naar NLEx bijvoorbeeld kost op dit moment 29,95 per maand voor de eerste 9 maanden en 39,95 euro per maand voor de laatste 3 maanden. Na het eerste jaar is een overstap weer mogelijk.

Voor telefonie is mijn cliënt overgestapt van Telfort (kosten, 17 euro per maand) naar Simpel. Bij Simpel betaalt mijn cliënt 1 euro per maand gedurende de eerste 6 maanden, 15 euro per maand voor de rest van het jaar. Een gemiddelde besparing van 8 euro per maand.

Hoe kom ik in aanmerking voor de bespaarcoach?

Jij kunt 2 dingen doen. Het meest eenvoudig, een afspraak met mij inplannen. Dat kan direct via VanDijl.ga/afspraak. Verder kan jij gebruikmaken van de volgende mogelijkheden voor een optimale besparing.

Liever zelf vergelijken? Ik gebruik de volgende sites om voor jou de beste deal te vinden:

  1. Energie vergelijken doe je via: VanDijl.ga/vergelijk
    (gemiddelde besparing: 350 euro per jaar)
  2. Goedkoopste mobiele provider: VanDijl.ga/simpel
    (gemiddelde besparing: 150 euro per jaar)
  3. Goedkoopste internetprovider: VanDijl.ga/nle
    (gemiddelde besparing: 100 euro per jaar)

Heb jij meer tips nodig om te besparen? Neem gerust even contact met mij op. Ook via email kan ik jou een heel eind op weg helpen. Als extra optie kan ik nu ook WhatsApp aanbieden als manier om contact te krijgen over de bespaarmogelijkheden. Stuur daarvoor het woord “Bespaarcoach” naar 06 45 430 985.

Wat als ik meer geld wil besparen?

Meer geld besparen kan altijd. Natuurlijk help ik jou daar ook mee. Plan gerust een afspraak in via VanDijl.ga/afspraak zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Voor overige vragen mag je ook altijd contact opnemen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.