Bespaartip: Vergelijk supermarkten!

doorAlexander

Bespaartip: Vergelijk supermarkten!

Vergelijk supermarktenBoodschappen doen? Vergelijk supermarkten! Vaak lijkt Lidl, Aldi, Boni of Jumbo super voordelig. Dat is echter niet altijd waar. Albert Heijn bijvoorbeeld heeft geweldige “Bonus” aanbiedingen. Deze aanbiedingen maken producten vaak goedkoper dan vergelijkbare producten bij andere supermarkten. Vergelijk daarom altijd de prijzen!

Er is meer nodig dan alleen de vergelijking. Wie echt wilt besparen kiest ook voor een budget. Zorg er altijd voor dat jij kunt eten en onderdak hebt. Zorg dat jouw energie niet wordt afgesloten. Daarna volg jij de 7 stappen die omschreven staan op de homepage van deze website.

Een schuldenvrij leven is waar ik iedereen wil krijgen. Wie schuldenvrij leeft gaat spontaan geld vinden. In deze blog leg ik uit hoe mijn ervaring is in het proces naar een schuldenvrij leven. Alles begon met mijn eigen tip die ik natuurlijk ook nog altijd toepas. “Vergelijk supermarkten” zorgt ervoor dat wij nu ongeveer 50% besparen op onze boodschappen.

Wat “Vergelijk Supermarkten” met ons deed

Toen ons proces van het “budget” begon en Nikki en ik gezamenlijk ons budget opstelde wisten wij dat het anders moest! Wij kozen ervoor om echt te gaan kijken waar wij geld aan uitgaven. Het duurde niet lang voordat wij besefte dat er zo’n 1000 euro per maand uitgaven zonder duidelijke bestemming.

Nu, 1 maand verder, hebben wij al honderden euro’s opzij gezet voor onze bruiloft, de nieuwe woning en hopelijk in de toekomst ook een baby!

Wij leven geen geld meer! Wij passen de “Vergelijk supermarkt” techniek trouw toe en doen er alles aan om helemaal schuldenvrij te blijven! Nog 1 hypotheek om af te betalen, daar verwacht ik uiterlijk 2022 vanaf te zijn. Geen maandelijkse hypotheekrente meer, dat bespaart al ruim 500 euro, iedere maand opnieuw!

Wil jij hetzelfde bereiken? Plan een afspraak met mij in. Dat is gratis en vrijblijvend.

Klik hier om jouw afspraak in te plannen!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp