Binnen 5 jaar met pensioen vanuit een uitkering?

doorAlexander

Binnen 5 jaar met pensioen vanuit een uitkering?

Leef jij van een uitkering en wil jij niet meer afhankelijk zijn van UWV of de Gemeente? Wil jij binnen 5 jaar met pensioen zonder dat jij daarvoor krom hoeft te liggen? In deze blog leg ik jou uit hoe iedereen dat kan doen voor een bedrag van nog geen 2 euro!

Aangezien ik deze blog schrijf voor iedereen ga ik ervan uit dat jij samen met jouw gezien kunt leven van zo’n 5000 euro per maand. Heb jij minder nodig, dan kun jij al sneller met pensioen! Heb jij meer nodig, dan is het wellicht nodig om nog heel even door te sparen.

Hoe kan jij van een uitkering naar pensioen gaan binnen 5 jaar?

Om te beginnen is het belangrijk om te weten hoe het geld-systeem werkt. Jij krijgt euro’s die worden gecreëerd uit het niets. Als wij dat zouden doen is dat strafbaar, de Europese Centrale Bank “print” echter iedere maand ruim 60.000.000.000 euro extra! Daardoor wordt jouw geld ook iedere dag minder waard.

Om daar iets tegen te doen is er de bitcoin. Deze virtuele valuta wordt meer waard naarmate meer mensen het gebruiken. Wat veel mensen echter niet weten is dat je ook tegen minimale kosten aan een maandelijks toenemend aantal bitcoins kunt komen.

Om dat te doen ga je naar de website VRLX.ga/mine3 en maak je een gratis account aan.

Na het aanmaken van het account zorg je ervoor dat je minimaal 1,50 investeert in wat ze daar noemen SHA-256. Door de dagelijkse winst te blijven herinvesteren is de huidige prognose van het rendement binnen 5 jaar al ruim 10.000 euro per maand!

Meer weten over hoe jij dit ook kunt doen? Bekijk ook de video’s, GRATIS op YouTube via https://www.youtube.com/channel/UCUV8cOYYyPtDp8wFPZ-irGQ.

Heb jij vragen of wil jij reageren op dit artikel? Laat jouw reactie dan achter of praat met een van onze medewerkers via de chat.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp