Manieren om Alexander van Dijl International te betalen?

Alexander van Dijl International werkt met verschillende betaalmethodes. Uiteindelijk is alles mogelijk, betalen met een betaalkaart, Bitcoin (of een andere cryptocurrency), via automatische incasso of natuurlijk mag je ook cash geld opsturen in de post.

Alexander van Dijl denkt verder. Heeft daarom 2 type klanten. Mensen met schulden of andere geldproblemen die in aanmerking komen voor Budgetcoaching. Feitelijk komt iedereen daarvoor in aanmerking. Voor mijn werk als budgetcoach hoef jij geen kosten te betalen. Ik vraag een vrijwillige bijdrage van 25 euro per maand nadat jij uit de schulden bent.

Zakelijke klanten (die mij bijvoorbeeld inhuren als spreker) hebben de keus om de factuur vooraf of achteraf te betalen en ontvangen 50% korting op de totale factuur bij betaling in Bitcoin. Hoe eerder de betaling, hoe hoger de korting. Ik geef korting om de relatie goed te houden.

Hoe kan Alexander van Dijl verder betaald worden?

Geld overmaken? Gebruik bankrekening NL15 KNAB 0647 7659 26 ter name van Alexander van Dijl International te Utrecht.

Geld per post opsturen? Stuur een email voor het adres. Voor de overige contact mogelijkheden, klik hier.

Betalen met Bitcoin of andere cryptocurrency (:

Bitcoin: 17NAVVi41RCd63fyKnnnLSFcxC6sTXFCsM

Bitcoin Cash: 1MHfrvkTYBB4ziMERyQsanSvjEqmtBx8Co

Ethereum: 0x803Aafd54B6dd5B8D40a8209Db853a6E86ba271f

Dash: XqtLvdF5WyyFpmgDZzGfun2rNZtnVXJkgm

Betalen met een van de andere cryptocurrencies? Ik accepteer 84 verschillende! Er zijn een aantal coins die ik niet accepteer omdat ik ze niet vertrouw (Ripple bijvoorbeeld) en ook coins waarvan ik een sterk vermoeden heb dat het geen echte crypto-munten zijn (DAGcoin en OneCoin bijvoorbeeld).

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.