Bitcoin als betaalmethode

Vanuit VraagAlex en AlexandervanDijl.nl denken wij altijd verder. Daarom is het nu mogelijk om VraagAlex oprichter Alexander V. van Dijl in te huren en te betalen met bitcoins.

Bitcoin is niet alleen een mooie manier om Alexander V. van Dijl te betalen, maar helpt ook om meer klanten binnen te halen.

Simpel gezegd, door via Bitcoin te betalen betaal jij 50% minder dan gewoon in euro’s te betalen. Het doel hiermee is meer mensen aan het betalen te krijgen via Bitcoin.

Meer weten over welke invloed de bitcoin kan hebben op jouw bedrijf? Bel 030 655 1979 en lees ook even verder om de Burger King case study door te nemen.

Waarom Burger King in Rusland bitcoin accepteert?

Simpel, bitcoin is betrouwbaar, snel en voordelig voor zowel ontvanger als betaler. Geen valuta meer om te wisselen. Daarnaast heeft Rusland hierdoor wereldwijde media-aandacht weten te krijgen.

Stel je eens voor dat jij het eerste busbedrijf bent die Bitcoins accepteert. Of de eerste telecomaanbieder? Wat zou het jou opleveren om wereldwijd in de media te verschijnen?

Alexander V. van Dijl helpt jou graag om bitcoin in jouw organisatie te implementeren. Betaal mij in Bitcoins en jij betaalt 50% minder dan de standaardprijzen op deze website!