Bitcoin is klaar voor de toekomst!

doorAlexander

Bitcoin is klaar voor de toekomst!

GRATIS bitcoins: Kijk op Freebitco.in en GetCryptoTab.com voor sites die ik heb getest en waarvan ik weet dat ze uitbetalen.

Met de implementatie van Segwit afgelopen augustus en het Lightning Network de komende maanden is bitcoin klaar voor de toekomst. Bitcoin kan nu gaan groeien en meer transacties tegelijk gaan verwerken. Volgens bronnen kan Bitcoin hiermee stijgen van de huidige 3 transacties per seconden naar aantallen die uiteindelijk op kunnen lopen tot ruim 1 miljoen transacties per seconde.

In deze blog leg ik uit hoe ik bitcoin in de toekomst hoop te gebruiken om AlexandervanDijl.nl te blijven onderhouden zonder dat ik daar persoonlijk geld uit hoef te halen. Daarnaast leg ik uit hoe jij aan gratis bitcoins kunt komen.

Hoe kom jij aan GRATIS bitcoins?

Gratis bitcoins zijn te krijgen via 2 sites die ik via Alexander van Dijl ook gebruik. Deze sites betalen uit en leveren een mooi stukje winst.

Kijk op Freebitco.in om mee te beginnen. GetCryptoTab.com om ook daar de nodige gratis bitcoins vandaan te halen.

In het volgende deel van deze blog leg ik uit hoe ik bitcoins gebruik om te investeren in de toekomst.

Hoe haal je meer winst uit GRATIS bitcoins?

Door te blijven investeren is het mogelijk om GRATIS bitcoins om te zetten in een betrouwbaar pensioen. Natuurlijk is niets te garanderen, echter zijn de huidige pensioenfondsen ook geen zekerheid.

Voor de investering gebruikte ik in eerste instantie Hashflare.io. Via die site heb ik $15 geïnvesteerd die ik heb gekregen via gratis bitcoins. Dat bedrag blijf ik herinvesteren, waardoor ik inmiddels ruim $ 2000 genereer iedere maand. Door dit bedrag te blijven herinvesteren verwacht ik dat ik binnen nu en een paar jaar genoeg geld verdien met de bitcoins om met pensioen te kunnen.

Verder heb ik ook mijn eerste investering gedaan via Bitclub network waar jij feitelijk een aandeel koopt in het bedrijf. De minimale investering is daar fors hoger met $500, het rendement is ook flink veel meer.

Heb jij ervaring met Bitcoins? Wil jij meer weten over wat ik doe? Laat ook jouw reactie achter onder deze blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

4 reacties tot nu toe

Bas FaaijGeplaatst op4:53 am - nov 21, 2017

Hallo,

Hoe kan ik Hashrate kopen op Genesis want er is geen optie tot Hashrate voor BTC.

Met vriendelijke groet,

Bas

JohanGeplaatst op10:18 am - okt 22, 2019

Hoi Alexander, hoe zie jij de lange termijn toekomst voor Bitcoins? Heeft het zin om daar nu geld in te storten als een potje voor later? Bedankt!

    AlexanderGeplaatst op6:49 am - feb 17, 2020

    Hey Johan! Goede vraag!

    Mijn verwachting is dat 2020 weer een goed jaar gaat worden voor Bitcoin. Ik verwacht dat de Euro en Dollar waarde gaan verliezen en dat Bitcoin daarmee meer waard gaat worden. Dat is natuurlijk enkel mijn verwachting, ik weet het ook niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp