Bitcoin mining bereikbaarder dan ooit!

doorAlexander

Bitcoin mining bereikbaarder dan ooit!

Vandaag vertel ik graag weer een klein beetje meer over de mogelijkheden om bitcoins te genereren. Met de opkomst van de virtuele munt en de val van de euro worden andere valuta’s steeds belangrijker.

Naast het draaiende houden van de doorverbindservice en 1812 nummerinformatie onderzoekt ons team ook voortdurend nieuwe mogelijkheden. Zo hebben wij als eerste onthuld dat iedereen met een “kids vrij” abonnement kon reizen. Wij lieten zien hoe je de OV-chipkaart abonnementen van NS kunt delen en gratis kunt opwaarderen. Nu laten wij zien hoe de toekomst van geld eruit gaat zien.

Wat is bitcoin?

Bitcoin is een virtuele munt die verhandeld kan worden zonder tussenkomst van banken of andere financiële instellingen. Bitcoin is snel en veilig. Daarnaast zijn bitcoins ook onmogelijk te vervalsen.

Inmiddels zijn er zelfs creditcards waar jij bitcoins op kunt zetten om gewoon in de winkel te betalen in iedere willekeurige valuta. Genoeg mogelijkheden dus.

Hoe kom ik aan bitcoin?

Bitcoins kun je kopen of minen. Kopen kan via Bitonic.nl zelfs via iDeal. Vandaag praat ik over minen via het platform Genesis Mining. Met Genesis Mining investeer je een bedrag vanaf 30 dollar (ongeveer 25 euro) om dagelijks bitcoins te ontvangen. De ontvangen bitcoins worden automatisch overgemaakt naar jouw bitcoin portemonnee.

Dankzij VraagAlex kun jij nu ook van een kortingscode gebruikmaken om 3% korting te krijgen op het mining systeem van Genesis. Via kortingscode CkJKcq krijg jij de korting op iedere aankoop!

Wat is een bitcoin waard?

De waarde van bitcoin veranderd ieder moment. Op het moment van schrijven van deze blog is de bitcoin 4500 dollar waard, met een record van net boven de 5000 dollar vorige week en de laagste waarde 4000 dollar eerder deze week.

Gelukkig zijn bitcoins wel uit te geven in hele kleine stukjes, waardoor bedragen vanaf minder dan een cent te betalen zijn via bitcoin.

Wil jij meer weten over het investeren in bitcoin? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.