Blog expert gezocht! 100 euro cash of 50% van de opbrengst van jouw blog!

doorAlexander

Blog expert gezocht! 100 euro cash of 50% van de opbrengst van jouw blog!

Blog ExpertBen jij een blog expert? Dan heb ik iets leuks voor jou! Ik schrijf op deze website al veel over AliExpress, dus over dat onderwerp zoek ik nu expert bloggers. Schrijf 1 (of meerdere) blogs en jij krijgt 100 euro per geschreven blog!

Heb jij veel vertrouwen in jouw blog? Dan mag jij ook kiezen voor 50% van de opbrengst van de blog! Dit betaal ik levenslang (zolang deze website bestaat).

Verwachting is dat de AliExpress blogs op deze website eind 2018 ruim 10.000 per maand op zullen leveren. Draag jij bij aan de blogs? Dan mag jij daar zo 5000 euro per maand van hebben!

Wat zijn de regels voor de nieuwe blog expert?

Een “100 euro” blog, geschreven door een van onze startende blog expert kan 1 keer per maand worden betaalt. Betalingen vinden plaats op de laatste dag van de maand en uiterlijk 45 dagen na het ontvangen van de factuur.

Een blog moet minimaal 350 woorden bevatten en zijn geoptimaliseerd voor een bepaald keyword.

Een “50%” blog heeft geen aanvullende regels. Als jij met een blog met 3 woorden voldoende bezoekers weet te genereren mag dat. Wil jij de blog tussendoor aanpassen? Dan mag dat ook.

Alle blogs moeten wel uniek zijn, de inhoud van de blog blijft eigendom van Alexander van Dijl International.

Wil jij meer weten over deze unieke kans? Neem dan even contact met mij op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. In de toekomst zal ik ook met andere onderwerpen aan de slag gaan.

Over welke onderwerpen zoek ik in de toekomst nog een blog expert?

De belangrijkste onderwerpen voor de komende 12 maanden zijn in ieder geval:

  • Budgetcoaching en budgettips.
  • Energie en tips om specifiek daarop te besparen.
  • Alles over de overheid.
  • Reviews over klantvriendelijke bedrijven.

Voor energie hebben wij op dit moment al een verdienmodel, voor de overige onderwerpen nog niet. Neem gerust contact op voor meer informatie daarover.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp