Alexander is open over zijn budget

doorAlexander

Alexander is open over zijn budget

budgetIk weet welke fouten je kunt maken in een financiële planning. Als ik sinds mijn 18e slim was geweest met geld had ik nu ruim 1 miljoen euro op mijn rekening gehad en had ik niet meer hoeven werken. In deze blog deel ik mijn budget.

Ik was niet slim, maar ben dat nu wel. Daarom deel ik nu mijn financiële planning en neem ik jou mee door de stappen die ik doorloop naar financiële vrijheid. Ik neem hierin alleen mijn kosten mee en mijn inkomen.

Ik woon samen met mijn vriendin, daarom mis je mogelijk enkele uitgaven die jij wel hebt.

Hoe deel ik mijn budget in

De volgende kosten zijn mijn deel van het budget. Nikki trekt 450 euro per maand uit voor boodschappen en heeft ook nog wat potjes voor extra’s en overige uitgaven. Houd er rekening mee dat ik in dit budget nog geen rekening houd met zorgtoeslag, hypotheekrenteaftrek, huurtoeslag, enzovoort.

De werkelijke netto bedragen zijn dan ook een stuk lager.

Hypotheek + verzekeringen €610.00
VVE €150.00
Mobiel Alexander €7.50
Internet + Televisie €55.00
Gas / Electra €40.00
Water €20.00
Zorgverzekering Alexander €80.00
Spontane uitgaven / cadeaus €50.00
Gemeentebelasting / Waterschap €89.75

Mijn passief inkomen is voldoende om deze bedragen te betalen. Daarnaast betaalt de belastingdienst feitelijk mijn zorgverzekering (en nog een stukje extra) en zijn veel bedragen net iets omhoog afgerond.

Maandelijks houd ik op basis van dit budget zo’n 800 euro over op basis van mijn minimale inkomen. Alle extra’s steek ik nu in het afbetalen van mijn hypotheek en een spaarpot voor onze bruiloft.

Naast dat ik zelf nu alles op de rit heb help ik nu ook mensen die uit de schulden willen komen en ook een verstandig budget op willen stellen. Zo help ik mensen die meer geld over willen hebben aan het eind van de maand en mensen die liever zonder afhankelijkheid van overheid door het leven willen gaan.

Een traject is gratis, maar niet vrijblijvend. Wij bespreken het budget en stellen regels op. Zolang jij je aan de regels houdt help ik jou verder.

Meer weten? Plan een afspraak in via VRLX.ga/afspraak of neem even contact op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp