Budgetcoach en ToeslagControle.nl werken samen!

doorAlexander

Budgetcoach en ToeslagControle.nl werken samen!

Budgetcoach ToeslagenAls budgetcoach merk ik keer op keer dat toeslagen van de belastingdienst een van de grootste veroorzaker is van schulden onder inwoners van Nederland. De reden leg ik in deze blog uit, samen met de uitleg over de samenwerking met toeslagcontrole.nl.

Hoofdzakelijke reden voor de schulden die gemaakt worden door gebruik te maken van toeslagen is de “verantwoordelijkheid van de burger”. Als inwoner van Nederland ben jij namelijk zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van de toeslag. Daarbij moet je ook (los van de belastingdienst zelf) jouw inkomen opgeven en iedere wijziging ook nog eens los doorgeven. Wie dit niet doet kan worden geconfronteerd met de schulden en extra kosten.

Wat gaan de budgetcoach en Toeslagcontrole.nl samen doen?

De doelstellingen van beiden organisaties zijn vergelijkbaar. Mensen de mogelijkheid geven om financieel sterker te worden. Toeslagcontrole heeft als doel vroegtijdig fouten (gemaakt door de burger) te signaleren en ook op te lossen.

De budgetcoach komt daarna. Ik help jou om financiële zaken op te lossen en naar een schuldenvrije situatie toe te werken. Na het schuldenvrije leven help ik als budgetcoach mensen om verder te komen. Geen afhankelijkheid van de overheid, gemeente of wat voor uitkering dan ook.

Iedereen is vrij om een vrijblijvende telefonische intake met mij in te plannen. Dat kan via de speciale link, VRLX.ga/afspraak. Alle intakegesprekken zijn telefonisch en hebben als doel een budget op te stellen. Het budget zal jou helpen om financieel vooruit te komen, ongeacht jouw inkomen.

Hoe helpt de budgetcoach verder?

De budgetcoach helpt sinds kort ook medewerkers van bedrijven. Heb jij collega’s met een gat in de hand? Een medewerker waarvoor een loonbeslag is toegepast? Neem gerust even contact met mij op om te kijken hoe ik jouw volledig team verder kan helpen. Een traject brengt rust in het leven van jouw collega, waardoor er productiever gewerkt kan worden.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp