Budgetcoach: Focus op meer geld! Is dat handig?

doorAlexander

Budgetcoach: Focus op meer geld! Is dat handig?

BudgetcoachPraten met een budgetcoach geeft jou de mogelijkheid om aan meer geld te komen. Helaas veranderen de regels ieder jaar, waardoor jouw extra potjes volgens jaar zomaar anders kunnen zijn.

Als budgettrainer leer ik jou anders denken. Mijn doel is jou financiële rust te geven, waardoor jij het hele jaar rond kunt komen van het geld wat jij binnenkrijgt. Jij hoeft niet meer afhankelijk te zijn van “de bijstand”, “bijzondere bijstand” of wat voor andere potjes vanuit de Gemeente dan ook.

De komende weken nodig ik jou graag uit voor een gratis intakegesprek bij ons in de kerk. Iedereen is welkom, dus of jij nu christen bent, athiest, moslim of aanhanger van de kerk van het vliegende spaghettimonster, kom gewoon langs. Ik doe jou 2 beloftes:

  1. Ik geef jou tips om verder te komen.
  2. Er is geen achterliggend motief, ik ga jou niet proberen te bekeren naar wat voor geloof dan ook!
  3. Mijn aanpak is direct en duidelijk, in tegenstelling tot die van de budgetcoach.

Het adres is Wibautstraat 112, Amsterdam. Direct naast het pand is een parkeergelegenheid waar jij gratis kunt parkeren. Liever met het openbaar vervoer komen? De Metrohalte Wibautstraat is voor de deur!

Een budgetcoach komt gratis aan huis, is de budgettrainer nodig?

Het klopt, een budgetcoach, die er alles aan doet om jou klein te houden, komt gratis aan huis. Mijn doel is jou te laten groeien. Ik wil jou in jouw kracht zetten. Mijn doel is jou feitelijk op te leiden tot budgettrainer, zodat jij de lessen die ik jou leer kan doorvertellen en andere mensen ook in hun kracht zet.

Het power team Amsterdam helpt om jou in jouw kracht te zetten. Het gaat daarbij expliciet niet om geld, maar juist andere oorzaken van schulden en hoe die opgelost kunnen worden. Uiteindelijk is het niet zo ingewikkeld. Wie minder uitgeeft en geld opzij zet houd geld over. Geld overhouden zorgt voor mogelijkheden om jouw geld te laten groeien.

Tijd om een afspraak in te plannen? Neem gerust contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp