Budgetcoach kosten, hoe zit dat eigenlijk?

doorAlexander

Budgetcoach kosten, hoe zit dat eigenlijk?

Budgetcoach kosten

Helaas zijn budgetcoach kosten veelal betaald door de gemeente of andere instanties. Veelal werken mensen zelfs vrijwillig en wordt er dus niet betaald.

Maak geen budgetcoach kosten! Download mijn boek!

Wat ik heel erg belangrijk vind is dat jij weet wat ik als budgettrainer oplever. Wanneer jij met mij 1-op-1 in gesprek wilt gaan voor het managen van jouw budget zijn de kosten 75 euro. Ik weet dat dat een bedrag is wat mogelijk veel meer is dan wat jij anders zou betalen. Daarom leg ik jou nu al uit waarom dit een bedrag is wat goed is om te betalen. Jij gaat namelijk veel meer besparen dan dat.

Waarom budgetcoach kosten altijd te hoog zijn? Klik hier!

Als ik jou kan helpen om 75 euro per maand te besparen en daar 75 euro voor reken, is dat dan veel geld? De eerste maand kost het jou dus netto niets, daarna ga je iedere maand minimaal 75 euro extra overhouden. Neem gerust contact met mij op zodat ik jou kan helpen.

Meer over budgetcoach kosten

Laat ik even duidelijk zijn. Wanneer jij voor iets betaald wil jij er ook meer uithalen. Juist daarom biedt ik mijn diensten niet meer gratis aan. Ik heb dat wel gedaan en merk nu dat ik meer klanten krijg door kosten in rekening te brengen.

Zelf de gouden tips bekijken? Klik hier!

Ik zeg overigens niet dat er geen gratis producten op deze website beschikbaar zijn. Om te beginnen mijn boek. Dat boek kost niets. Daar staan ook tips in die jou zelfs wel duizenden euro’s kunnen besparen. De budgetcoach kosten zijn dus niet relevant.

Bekijk en lees mijn boek! Klik hier!

Voor alles wat jij wilt weten nodig ik jou graag uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp