Van budgetcoach naar budgettrainer

doorAlexander

Van budgetcoach naar budgettrainer

Tot aan vandaag was ik budgetcoach, om meer mensen te helpen heb ik die rol veranderd in budgettrainer. Het grootste verschil, als trainer train ik mensen om slimmer met geld om te gaan. Als trainer heb ik ook een belang bij het succes.

budgettrainerNaast budgettrainer ben ik altijd op zoek naar nieuwe groepen om te helpen. Denk hierbij aan bedrijven met jonge medewerkers. Denk ook aan Voedselbank, waar mensen met weinig geld bij elkaar komen. Breng mij in contact met bedrijven met veel medewerkers met een relatief laat inkomen.

De bedrijven waar ik graag mee om de tafel kom zijn supermarkten als bijvoorbeeld Aldi, Lidl, Albert Heijn, Dirk of Hoogvliet. Horecamedewerkers en medewerkers van grote Nederlandse callcenters.

Voor bedrijven is een budgettrainer interessant omdat een budgettrainer ervoor zorgt dat medewerkers meer bezig zijn met de werkzaamheden en minder met zorgen.

Waarom heb ik als consument een budgettrainer nodig?

Uiteindelijk heb jij pas een budgettrainer nodig als jij voldoet aan een van de volgende criteria:

  • Jouw salaris is te laag waardoor jij niet rond komt.
  • Jouw schulden zijn te hoog, waardoor jij niet rond komt.
  • Jij verdient genoeg meer houd niet genoeg over om geld opzij te zetten.
  • Jij krijgt zeer regelmatig brieven van incassobureaus of deurwaarders.

Voldoe jij aan een (of meer) van de bovenstaande criteria, neem dan beslist even contact met mij op. Ken jij iemand die een budgettrainer kan gebruiken? Neem ook dan contact met mij op.

Schulden aflossen zonder budgettrainer? Ik heb het ook zelf gedaan. Lees de blog “Ik leer jou om meer geld over te houden” en download ook het boek “Geheimen van een budget“.

Als afsluiting ga ik door met het 7-stappenplan. Persoonlijk ben ik op het moment van schrijven van deze blog bij stappen 4, 5 en 6. Mijn schulden zijn weg, ik help steeds meer mensen om slimmer met geld om te gaan.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp