Budgettrainer op Facebook! GRATIS tips!

doorAlexander

Budgettrainer op Facebook! GRATIS tips!

Iedere dag krijg ik de vraag hoe ik als budgettrainer geld verdien. In Nederland betaald de overheid via de gemeentes veelal de kosten van budgettrainer. Dit om het Nederlandse publiek klein te houden. Ik werk op 3 verschillende manieren en geef heel veel gratis weg. Met de budgettrainer op Facebook deel ik veel GRATIS!

budgettrainer op FacebookDe belangrijkste plek waar je heel veel kunt leren is Facebook. Tijdens de terugkerende live Facebook shows deel ik iedere dag tips, trucs en kennis rondom budget, budgettrainer en manieren om slimmer met geld om te gaan.

Waar ik nu naar op zoek ben is jouw vragen. Waar loop jij tegenaan waar het gaan om jouw geld en jouw budget? Heb jij aan het eind van de maand vaak geen geld over? Spaar jij weinig of helemaal niets?

Waarom is de budgettrainer op Facebook?

Ik merk dat ik via Facebook enorm veel mensen bereik. Dat is geen doel op zich, wel een middel om mijn doel te bereiken. Het is mijn missie om nog dit jaar 1000 mensen te helpen om volledig uit de schulden te komen.

Deels doe ik dat met mijn 1-op-1 coaching, echter duurt dat erg lang. Daarom spreek ik ook voor groepen en gebruik ik Facebook om mensen met schulden te bereiken.

Zo’n 88% van de Nederlandse huishoudens hebben met schulden te maken. Er is dus nog een lange weg te gaan. Daarom deel ik ook mijn visie en leef ik naar een Nederland zonder schulden.

Krijg jij een aanbod om nu iets te kopen en later pas te betalen, dat is al een schuld. Een creditcard van VISA of Mastercard is dat ook. Een studieschuld of studielening is ook een vorm van schuld.

Met deze blog roep ik jou op om jouw ervaring met geld en schulden te delen. Dat kan natuurlijk door hier te reageren. Ook kan jij de budgettrainer op Facebook terugvinden via https://www.facebook.com/AlexanderVvanDijl/.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp