Budgettrainer, wie gaat dat betalen dan?

doorAlexander

Budgettrainer, wie gaat dat betalen dan?

BudgettrainerHet klinkt vaag. Je hebt schulden of komt gewoon niet rond en dan nog extra geld uitgeven bij de budgettrainer om hulp te krijgen.

Duidelijk. Dankzij de 10x garantie die ik geef verdien jij jouw investering binnen 12 maanden 10x terug! Lukt dat niet, dan krijg je het betaalde bedrag gewoon terug. Hoe dat werkt? Lees de 10x blog voor de eerste bespaartips, die zijn helemaal gratis!

Dan even over de kosten, die zijn op een aantal manieren te betalen:

 • Jij mag de kosten zelf betalen – hoewel de investering groot kan zijn bespaart dit een gesprek met de werkgever en hoef jij geen verdere verantwoording af te leggen naar buiten.
 • Jouw werkgever betaalt – dit kan via een opleidingsbudget (of een deel daarvan). In veel gevallen zijn er meer mensen die hier baad bij hebben, waardoor het zelfs mogelijk is om een groepscursus in te zetten. Met de groepscursus is het mogelijk om in een keer meerdere mensen te helpen.
 • Een Persoons Gebonden Budget (PGB) – soms is het mogelijk om de kosten terug te krijgen of te laten betalen door PGB. Kijk op PGB.nl voor de mogelijkheden en voorwaarden.
 • De ziektekostenverzekering – schulden zorgen voor ziekte. Daarom zou de ziektekostenverzekering het moeten vergoeden. Dat doen ze lang niet allemaal, maar je kunt het altijd vragen.
 • UWV – soms kan ook UWV de kosten betalen. Neem contact op met UWV voor de mogelijkheden.
 • Incassobureau, deurwaarder of schuldeiser – waarom dat zou gebeuren? Omdat een schuldeiser geld wil. Hoe beter jij met geld omgaat, hoe meer er over blijft om schulden af te lossen.

Wat kost de budgettrainer?

De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. Eenvoudige besparingen op jouw vaste lasten zorgen meestal al voor een besparing die mijn tarief ruimschoots terugverdient. Daar komt dan nog bij dat veel mensen kiezen voor doorlopende coaching, waardoor men alleen maar slimmer met geld om leert te gaan.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Direct hulp? WhatsApp