Budgettraining aan huis!

Budgettraining

Een budget is niet alleen voor mensen met weinig geld. Mensen die ruim voldoende te besteden hebben kunnen ook heel goed van een budget gebruikmaken. Het maandinkomen van Nikki en mijzelf is ruimschoots genoeg om van te leven, toch kwamen wij maandelijks maar net rond. Sinds het opstellen van het budget houden wij maandelijks bijna 1000 euro over!

Met budgettraining aan huis help ik nu iedereen om na de telefonische afspraak echt vooruitgang te boeken. Het doel, jou uit de schulden helpen en een budget op te stellen zodat jij er op korte termijn heel erg veel beter uit gaat komen.

Het bestaat uit een eenvoudig stappenplan, waarmee jij kunt kiezen om van mijn online platform gebruik te maken, een keer langs te komen en aan onze keukentafel plaats te nemen of ik kan bij jou langs komen voor een gesprek bij jou aan de keukentafel.

Hoe werkt budgettraining aan huis?

Jij leert de tools die Nikki en ik gebruiken om compleet uit de schulden te komen. Jij leert exact wat wij doen, hoe wij boodschappen plannen en hoe wij etentjes plannen zodat wij nooit te veel geld uitgeven.

In tegenstelling tot de gratis intake zijn er aan de budgettraining aan huis wel kosten verbonden. Vanzelfsprekend leer jij veel meer via budgettraining aan huis dan wat jij leert uit het telefoongesprek.

Uiteindelijk zijn er 2 opties. De budgettraining aan onze keukentafel of aan jouw keukentafel.

Budgettraining online of aan onze keukentafel (of in de ballenbak): 750 euro

Let op, dit is geen uurtarief, geen dagdeeltarief, dit is het tarief om jouw financiële plan op te stellen. Tijdens het gesprek aan onze keukentafel bespreken wij jouw budget. Jouw schulden en de mogelijkheden om uit de schulden te komen.

Voor de eerste 10 mensen die een gesprek aan de keukentafel inplannen wordt ik persoonlijk jouw coach! Daarna weet ik dat de eerste deelnemers aan het plan schuldenvrij zullen zijn. Wij vragen jou dan om mij te helpen om anderen te helpen. Jij leert alle tools, krijgt de nieuwe video serie “Van schuldenvrij naar miljonair” ter inspiratie en motivatie zodra jij het schuldentraject hebt afgerond.

Wil jij een afspraak maken voor budgettraining aan onze keukentafel in Utrecht, stuur mij een email of WhatsApp bericht.

Budgettraining aan jouw keukentafel: 950 euro

Voor budgettraining aan jouw keukentafel geldt eveneens geen uurtarief, dagdeeltarief of wat dan ook. Ik kom bij jou langs, waar dan ook in Nederland of België. Tijdens het gesprek aan jouw keukentafel gaan we kijken waar jouw schulden uit zijn opgebouwd. We gaan kijken hoe wij heel snel voor inkomen (of extra cashflow) kunnen zorgen.

Jij ontvangt de nieuwe videoserie “Van schuldenvrij naar miljonair” ter inspiratie en om gemotiveerd te blijven. Daarbij vragen wij jou ook om ons te helpen andere mensen uit de schulden te helpen.

Wil jij een afspraak maken voor budgettraining aan onze keukentafel in Utrecht, stuur mij een email of WhatsApp bericht.

 

Is een budgetcoach aan huis ook mogelijk?

Absoluut! Nu noem ik mijzelf bewust budgettrainer omdat ik wil dat jij daadwerkelijk weet waar financiële problemen vandaan komen. Zo weer jij ook hoe je die problemen op kunt lossen. Het kan zeker aan huis, maar werkt beter op locatie.

Wat kost een budgetcoach of budgettrainer?

Uiteindelijk is de vraag niet wat het kost, maar wat het oplevert. Een budgetcoach legt de focus op het verwerven van een uitkering. Als budgettrainer help ik jou daadwerkelijk om meer geld te verdienen.

Wat is een budgetcoach?

Een budgetcoach is iemand die mensen zegt te helpen met financiële problemen. Helaas wordt dat meestal gedaan door de symptomen van de problemen op te lossen. Daarom kan je beter bij de budgettrainer terecht komen.

Waar volg ik een budgetcoach opleiding?

Mijn advies, neem contact met mij op. Bel 030 655 1979 of stuur een email naar hey@alexandervandijl.nl. Mijn doel is jou een compleet en duidelijk beeld te geven van hoe jij werkelijk geld kunt verdienen.

Direct hulp? WhatsApp