Cosibello heeft mij opgelicht, hoe dat kon gebeuren?

doorAlexander

Cosibello heeft mij opgelicht, hoe dat kon gebeuren?

Cosibello

Wanneer jij bij Cosibello (let op, de website is Cosibelllo.nl) koopt is de kans klein dat jij het product gaat ontvangen. Dat is mij ook overkomen.

Voorkomen dat jij bij sites als Cosibello koopt? Klik hier!

In deze blog wil ik uitleggen hoe ik jou als budgettrainer kan helpen om veilig te kopen. Ik zal daarvoor de Cosibello website gebruiken als voorbeeld. Het is om te beginnen altijd goed om te kijken naar eerdere ervaringen. Heb jij ook ervaring met dit soort winkels, laat jouw reactie weten onder de blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Bekijk hoe jij slimmer met geld om kunt gaan! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou ook helpen om slimmer met geld om te gaan. Dat betekend natuurlijk onder andere niet meer bij Cosibello kopen. Krijg jij een Facebook advertentie te zien, vraag het mij ook gerust. Koop niet bij dit soort bedrijven.

Hoe heeft Cosibello dit gedaan?

Om te beginnen heeft het bedrijf het moeilijk gemaakt om aangifte te doen. De politie in Nederland staat het niet toe om een buitenlands adres door te geven. Daarom heb ik zelf melding gemaakt bij het Europees Consumentencentrum. Een soort eerlijke en niet op winst bewuste consumentenbond. Zo heb ik alsnog melding kunnen maken van de Cosibello oplichting.

Download mijn boek over slimmer met geld omgaan! Klik hier!

Het grootste doel is natuurlijk oplichting te voorkomen. Daarom wil ik over dit soort websites blijven schrijven. Vanzelfsprekend kan jij al dit soort zaken melden. Mocht jij nog gegevens van Cosibello nodig hebben, dan help ik jou natuurlijk graag verder.

Direct met mij communiceren? Klik hier!

Vanzelfsprekend kan ik jou in heel veel gevallen ook verder helpen. Mijn doel is samen te communiceren. Ik heb daar nog een leuke video over die ik jou graag wil tonen. Bekijk deze video over de ARC driehoek.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp