Crédit Agricole: Geld lenen kost serieus geld, doe het gewoon NIET!

doorAlexander

Crédit Agricole: Geld lenen kost serieus geld, doe het gewoon NIET!

Crédit AgricoleCrédit Agricole is een van de grootste kredietverstrekkers en brengt mensen dus in de problemen. Om van een lening af te komen moet je echt maximaal gaan aflossen. Het is mijn mening dat iedereen binnen 2 jaar schuldenvrij kan zijn, daarover geef ik in deze blog meer uitleg.

Feitelijk is het heel simpel. Geld lenen kost geld. Dat is bij Crédit Agricole het geval en geldt natuurlijk ook bij andere banken. Het is mijn doel om Nederland vanaf 2018 schuldenvrij te krijgen.

Mensen lenen geld bij zowel Crédit Agricole als andere banken omdat ze een product of dienst op dit moment niet kunnen betalen. De oplossing is eenvoudig. Geen geld lenen en eerst sparen. In het bewezen 7-stappenplan leg ik uit wat jij nog meer kunt doen.

Waarmee overtreedt Crédit Agricole de regels?

Het bedrijf, Crédit Agricole is onredelijk wegens veel te hoge rente. Volgens een uitzending van Kassa van vandaag is Crédit Agricole oneerlijk met de rente. Waar er wordt gesproken over een rente die word aangepast als de marktrente veranderd.

Het bedrijf kiest ervoor om de rente te verhogen waar de markt rente verlaagt. De eerste uitspraak is nu gedaan, waar een klant ruim 35000 euro gecompenseerd heeft gekregen. Door deze 35000 tegen de lening aan te gooien kon de lening vrijwel geheel worden afgelost.

Naar mijn mening, en de mening die mijn klanten ook delen, is het niet moeilijk om leningen sneller af te lossen. Wel is het zo dat iedereen die schulden heeft zuiniger moet leven. Doe er alles aan om zo zuinig mogelijk te leven. Betaal jouw schulden 1 voor 1 af van laagste naar hoogste.

Leren hoe jij een budget kunt opstellen? Klik hier.

Wil jij een advies aan huis wat echt werkt? Klik hier.

Het belangrijkste doel van deze blog is mensen uit de schulden te krijgen. Hoe sneller hoe beter! Een wereld zonder schulden maakt het leven voor iedereen beter.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp