Eat that frog en hoe jij werkelijk vooruit komt

doorAlexander

Eat that frog en hoe jij werkelijk vooruit komt

Eat that frog

In Eat That Frog leer jij hoe jij jouw leven kunt structureren. Jaren lang paste ik de technieken toe tot dat ik ze echt beheerste. Nu ben ik verder!

Direct zien hoe jij meer uit Eat That Frog haalt? Klik hier!

Mijn doel is jou een beeld te geven van wat zelf hulp boeken daadwerkelijk voor jou doen. In deze blog deel ik onder andere mijn tips voor een beter leven. Alles begint uiteindelijk met jouw gedachtes. Door jouw gedachtes op orde te brengen zie jij hoe de wereld jou vooruit kan helpen. Het lezen van een zelf hulp boek gaat dat pas doen wanneer jij de kennis ook voor de volle honderd procent gaat toepassen.

Direct de toepasbare stap van Eat That Frog kopen? Klik hier!

Het boek waar ik daadwerkelijk over schrijf heet Dianetics. In dat boek leer jij hoe het menselijk verstand in werkelijkheid werkt. Jij leert waarom mensen bepaalde dingen doen. Heb jij daar vragen over of wil jij meer weten over Dianetics? Neem contact op!

Meer over Eat That Frog

Nu is dit het moment om toe te geven dat dit het eerste self help boek is die ik nog niet daadwerkelijk heb gelezen. Wel kan ik zeggen dat het een boek is die is geschreven door een auteur die ik graag mag en respecteer.

Kijk ook naar Dianetics! Klik hier!

Dan ga ik even door met kijken naar Eat That Frog. Het boek gaat over de 21 leefregels die jij moet volgen om geen uitstelgedrag meer te vertonen. Met de kennis die jij uit dit boek haalt kan jij jouw leven aanzienlijk verbeteren.

Nog meer uit het leven halen? Klik hier!

Voor alles wat ik jou verder vertel help ik jou natuurlijk ook heel graag verder om enorme stappen te zetten. Het is ook mijn doel om jou compleet vooruit te helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp