Eenvoudig jouw budget opstellen!

doorAlexander

Eenvoudig jouw budget opstellen!

Voorbeeldbudget opstellenTijd om jouw budget samen te gaan stellen? Lees het eenvoudige stappenplan en bekijk het voorbeeldbudget zodat jij ook meer geld over kunt houden aan het eind van de maand.

Het voorbeeldbudget is gebaseerd op mijn persoonlijke budget en het kan jou ook helpen om problemen op te lossen.

Nu ben ik persoonlijk al schuldenvrij en kan ik ook anderen ondersteunen om hetzelfde te bereiken. Tot nu toe heb ik iedereen die zich heeft gemeld sneller kunnen helpen dan wat de NVVK voor elkaar krijgt.

Het is feitelijk heel eenvoudig. Daar gaat de rest van deze blog over. Ik leg uit hoe jij overzicht krijgt in jouw financiële situatie en hoe jij in vrijwel alle gevallen binnen 2 jaar geheel schuldenvrij kunt zijn.

Hoe jij door een budget binnen 2 jaar schuldenvrij bent?

Om te beginnen, schrijf jouw schulden op. Sorteer de schulden op volgorde van laagste naar hoogste schuld. Los alle schulden 1 voor 1 af met als doel om zo snel mogelijk uit de schulden te komen.

Begin bij het aflossen altijd met de laagste schuld. Ook als de rente van die schuld lager is. Door binnen 2 jaar uit alle schulden te zijn zal de rente uiteindelijk ook wel meevallen.

Stort iedere extra euro naar de laagste schuld. Stort vervolgens iedere euro die jij eerder aan de laagste schuld uitgaf extra uit aan de volgende schuld. Ik noem dit de snelweg naar een schuldenvrij leven.

Iedere afgeloste schuld streep je natuurlijk ook af van de lijst, zodat jij exact weet hoe lang jij nog te gaan hebt. Na het aflossen van alle schulden zorg jij er natuurlijk voor dat jij geen extra schulden meer gaat maken en ga jij er alles aan doen om jouw inkomen ook te blijven ophogen. Belangrijk in dit proces is je trouw aan het budget te houden.

Kom jij er alleen niet uit? Plan dan een afspraak met mij in, dan help ik jou heel graag verder. Het enige wat ik terug vraag is dat jij andere mensen in jouw omgeving ook vertelt over deze manier van werken.

Op naar een Nederland zonder schulden!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp