Extra geld nodig? 50 euro per maand met bloggen!

doorAlexander

Extra geld nodig? 50 euro per maand met bloggen!

50 euro met bloggenAls budgetcoach hoor ik regelmatig de vraag, wat moet ik doen om extra geld te verdienen? Op die vraag geef ik vandaag antwoord door uit te leggen hoe ik jaren geleden begon door 50 euro per maand te verdienen met bloggen. Bloggen is het schrijven van berichten als deze met als doel mensen te informeren en daar wat geld aan over te houden.

Toen ik in 2006 begon met mijn eerste succesvolle website had ik nog niet eens de intentie om daar geld mee te gaan verdienen. Dat kwam feitelijk vanzelf. Nu, ruim 10 jaar later kan ik jou precies vertellen hoe ook jij een blog kan beginnen en daar binnen een paar maanden 50 euro per maand aan over kunt houden.

Om direct even open te zijn over mijn verdiensten, ik verdien de meeste maanden 2500 tot 5000 euro aan bloggen, echter kan ik niet beloven dat jij dat soort resultaten op korte termijn kunt bereiken.

Hoe bloggen jou geld kan opleveren?

Het beginnen van een blog en het starten met bloggen kan helemaal voor niets. Het kan bijvoorbeeld via WordPress.com of via Blogger.com. Beide sites zijn geheel gratis, het voordeel van WordPress.com is dat je relatief makkelijk kunt upgraden naar een site op jouw eigen domein en hosting. Dat maakt de mogelijkheid om geld te verdienen ook groter.

Jij hebt 3 dingen nodig om geld te verdienen met bloggen. Te beginnen met een blog. Als je die hebt moeten mensen de blog gaan lezen. Lezers krijg je door mensen bekent te maken met jouw blog. Bloggen alleen is niet het antwoord. Deel jouw berichten ook via Facebook, Twitter en alle andere sociale media waar jij actief bent.

Om dan geld te verdienen aan de blog kan jij eenvoudig via Google Adsense geld verdienen. Hier regelt Google al jouw advertentieverkoop en krijg jij maandelijks geld gestort op jouw bankrekening. De manier waarop ik het meeste geld verdien zijn affiliate advertenties. Dit zijn links naar producten waar ik over schrijf, waar ik een percentage krijg van iedere verkoop en bij ieder verkocht product. Nadeel van de affiliate strategie is dat er wel daadwerkelijk verkoop gerealiseerd moet worden.

Een combinatie is natuurlijk ook goed mogelijk.

Heb jij tips om extra geld te verdienen? Laat vooral jouw reactie achter! Vragen? Neem gerust contact op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp