Finale kwijting bij schulden en deurwaarders

doorAlexander

Finale kwijting bij schulden en deurwaarders

Finale kwijting

In deze blog wil ik het hebben over de finale kwijting die erg handig kan zijn wanneer jij contact hebt met een deurwaarder of incassobureau.

Alles weten over de finale kwijting? Klik hier!

Waar het om gaat is communicatie. Mijn doel is dat jij weet welke stappen jij kunt zetten om tot een goed oordeel te komen. Alles begint met communicatie. In het tweede deel van deze blog vertel ik mijn ervaring met energiebedrijf Qurrent die het stuk communicatie niet helemaal begrijpt. Na 6 maanden ben ik daar vertrokken als klant, nu willen ze 100 euro extra hebben als een soort schop na.

Lees hoe finale kwijting werkt! Klik hier!

Heb jij hulp nodig of wil jij dat ik jou help met de communicatie met een energiebedrijf of een deurwaarder? Neem om te beginnen even contact met mij op. Mijn doel is altijd de oorzaak te vinden van een probleem en daar dan ook mee te helpen.

Waarom finale kwijting en wat is er met Qurrent?

Finale kwijting is een voorstel. Met Qurrent heb ik een energiecontract afgesloten. Ik communiceer meet bedrijven het liefst per email zodat ik altijd bewijs heb van de communicatie. De email van mij naar Qurrent ging prima, de andere kant op was helaas minder.

Meer weten over slim met geld? Klik hier!

Omdat ik nog geen enkele reactie heb ontvangen wacht ik nog altijd op antwoord op de vragen. Ik heb uiteindelijk maar besloten om de overstap te maken. Zelfs op vragen over de oprotboete reageert Qurrent niet. Nu ligt het bij een incassobureau waar ik nu ook een voorstel voor finale kwijting heb gedaan.

Bekijk alles over slimmer met geld omgaan! Klik hier!

Mijn doel blijft altijd om te helpen. Ik zal ook Qurrent helpen om beter met klanten om te gaan. Daarvoor moet het bedrijf wel eerst even contact met mij opnemen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp