Gastblogger gezocht: Deel jouw budgettips!

doorAlexander

Gastblogger gezocht: Deel jouw budgettips!

GastbloggerSinds kort komen er dagelijks nieuwe contacten bij op mijn LinkedIn lijst. Budgetcoaches, werkzoekende, bankiers, heel veel verschillende mensen. In het bijzonder voor budgetcoaches en werkzoekende kan ik deze unieke kans bieden. Ik kan jou een platform bieden om jezelf zichtbaarder te maken. Ben jij een gastblogger die kennis durft te delen?

In deze blog leg ik uit wat een gastblog voor jou kan doen! Wanneer jij jouw beste tips deelt zullen lezers van deze blog jouw naam en contactgegevens kunnen zien. Zo help jij anderen en kunnen anderen jou bereiken voor verdere vragen.

De kracht van een gastblog is dat jij jouw naam gaat verbinden aan deze goed bezochte website over jouw budget. Een blog geschreven door iemand die de nodige fouten heeft gemaakt en daar heel veel van heeft geleerd. In de rest van deze blog leg ik jou uit hoe jij je kunt aanmelden als gastblogger.

Hoe kan ik gastblogger worden?

Heb jij kennis over een succesvol budget? Heb jij mijn 7-stappenplan gevolgd en ben jij schuldenvrij? Ben jij miljonair en wil jij delen hoe jij succesvol bent geworden? Een gastblogger voor Alexander van Dijl International schrijft uit eigen naam. Jij bent dan ook welkom om jouw contactgegevens te delen aan  het eind van jouw blog.

Om gastblogger te worden neem jij contact met mij op. Jij krijgt een account op deze WordPress website en kunt direct een tekst uploaden. De tekst moet bestaan uit minimaal 300 woorden met een maximum van 1000 woorden per blog. Ieder artikel zal worden doorgelezen en na goedkeuring worden gepubliceerd.

De blog zal worden gedeeld via mijn persoonlijke Twitter account (ongeveer 2500 volgers), LinkedIn (bijna 5000 contacten) en Facebook (ongeveer 2000 volgers). Jij bent ook meer dan welkom om jouw gastblog met jouw eigen netwerk te delen.

Belangrijk is dat de kennis die jij overbrengt via de blog uniek is. Nog belangrijker, de blog moet waarde toevoegen aan het leven van de lezer. Past dat bij jou? Neem contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp