Kan jij geen creditcard krijgen? Gefeliciteerd!

doorAlexander

Kan jij geen creditcard krijgen? Gefeliciteerd!

geen creditcardZodra jij de grens overstapt of iets wilt kopen bij een buitenlandse webwinkel is een creditcard de enige manier om te betalen. Toch? In deze blog leg ik uit hoe jij ook verder kunt komen om zonder schulden-pas (letterlijke vertaling) kunt leven!

Reden voor deze blog is een zelfstandig ondernemer die niet genoeg inkomen heeft voor het “krijgen” van een creditcard. Deze creditcard is iets waar je als ondernemer (zeker in de beginnende fase, maar ook later) helemaal niets aan hebt. Er is een alternatief wat ook werkt, minder kost en jou schuldenvrij houdt!

Of jij nu zelfstandig ondernemer bent of een goede baan hebt, je hebt de creditcard simpelweg niet nodig! Zowel Mastercard als VISA bieden ook een Debitcard aan! Op dit type kaart stort je een tegoed, wat jij gewoon kunt uitgeven, net als bij een creditcard!

Waarom is een prepaid creditcard beter?

Het enorme voordeel van een debitcard is dat jij nooit schulden kunt maken. Ik heb nog nooit een miljonair gesproken die schulden heeft gebruikt om tot geld te komen. Persoonlijk merk ik ook dat de aflossing van mijn laatste schulden mij enorm veel heeft gebracht!

De debitcard zorgt ervoor dat ik naar Disney World kan gaan, overal in Amerika kan betalen en inmiddels ook vrijwel overal in Nederland kan betalen. De prepaid VISA (die ik hiervoor gebruik) werkt zelfs bij Lidl en ACTION!

Geen schulden is de manier voor iedereen om vooruit te komen! Aanleiding voor deze blog was een Facebook bericht van een “ZZP-er” wat in mijn ogen staat voor “Zelfstandige Zonder Poen”! Iemand die nog geen 2000 euro per maand verdient en een creditcard wil hebben.

Helaas is de aanleiding voor de aanvraag van deze creditcard mij niet duidelijk geworden. De debitcard die ik gebruik is van Cryptopay. Deze is te gebruiken in combinatie met euro, maar ook met BItcoin, Ripple en Litecoin.  Geen crypto-fan? Er zijn genoeg alternatieven! Zelfs Albert Heijn verkoopt prepaid kaarten!

Vragen over dit onderwerp? Neem gerust even contact met mij op.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.