“Waar kan ik geld lenen met een BKR registratie?”

doorAlexander

“Waar kan ik geld lenen met een BKR registratie?”

BKR geld lenenSerieus! Dit was een vraag die gisteravond bij mij binnenkwam! Iemand die niet met geld om kan gaan wil geld lenen “schulden af te lossen”. Voor de regelmatige lezer en kijker naar het YouTube kanaal zal het antwoord je niet verbazen. Geld lenen doe je gewoon NIET! Ik heb alle fouten gemaakt zodat jij dat niet meer hoeft te doen!

Voor de duidelijkheid, ik heb maanden achterstand gehad op mijn hypotheek, heb duizenden euro’s “rood” gestaan op mijn bankrekening en weet hoe je fouten kunt maken! Wat ik nu weet is hoe ik in een hele korte periode schuldenvrij ben geworden. Ook weet ik hoe ik nu mijn budget zo op moet stellen zonder dat ik nooit meer schulden zal hebben!

Lenen met (of zonder) een BKR registratie, doe het niet!

Is er al bewijs dat je een slechte betaler bent (of bent geweest), dan zal een normale bank (die normale rentes en voorwaarden hanteert) jou geen geld lenen. Dat is maar goed ook, want, zoals de slogan ook zegt: “Geld lenen kost geld”.

Besef maar eens hoeveel geld het kost. De maximale rente in Nederland is 14%. Daar kunnen nog kosten bijkomen. Zo zijn de maximale kosten die een incassobureau mag rekenen bij een late betaling bijvoorbeeld 40 euro (tot een bepaald bedrag) en kan en verplichte verzekering ook onderdeel zijn van een lening.

Er zijn betere opties en betere oplossingen. Bijvoorbeeld GEEN GELD LENEN! 

Ik help jou graag met het opstellen van een budget. Hoeveel geld jij ook binnenkrijgt per maand, het is altijd mogelijk om schulden af te betalen. Mijn doel is altijd schulden binnen 2 jaar aflossen (met uitzondering van een eventuele hypotheek, die komt later).

Het opstellen van een budget kan zonder kosten. Jij plant een afspraak met mij in en ik neem jouw situatie door en stel op basis van jouw situatie een budget op. Jij volgt het budget trouw en laat mij weten hoe het is verlopen.

Het enige wat ik daarna vraag is om ook andere te helpen om hetzelfde te doen!

Iedereen in Nederland schuldenvrij!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp