Geld lenen voor schulden… Heeft dat zin?

doorAlexander

Geld lenen voor schulden… Heeft dat zin?

Geld lenen voor schuldenHeb jij schulden en wil jij daaruit komen, dan komen veel mensen naar deze site te de vraag: “Hoe kan ik geld lenen voor schulden?”.

Het antwoord wat ik geef is voor iedereen gelijk en geef ik ook in deze blog. In de basis gaat het nooit om geld lenen, maar om het veranderen van gedrag.

De enige manier om aan schulden te komen is door meer geld uit te geven dan wat er binnenkomt. De enige reden waarom geld lenen voor schulden nodig is, schulden uit te stellen. Daarom is mijn standaard antwoord “leen nooit meer!”.

De rest van deze blog gaat over de tegen argumenten die ik te horen krijg en waarom ik iedereen aanraad mijn GRATIS boek te downloaden. Daarin staat het 7-stappenplan omschreven voor hoe ook jij schuldenvrij kunt leven.

Standaard reactie: Ik wil toch geld lenen voor schulden!

Goed, natuurlijk zijn er mensen die eigenwijs genoeg zijn en toch geld lenen voor schulden. Een kuil graven om een andere kuil te vullen. De ene deurwaarder af te betalen door de volgende welkom te heten. Zoals ik al zeg, het gaat hier om een permanente gedragsverandering en vaak ook om een vorm van persoonlijke groei.

Laat ik daar meteen een voorbeeld bij gebruiken. Een deelnemer aan het “Van schulden naar succes” budgettrainer jaarprogramma begon het traject met “ik kan die 450 euro echt niet betalen, ik wil gewoon geld lenen voor schulden!”. Binnen 2 weken had hij de investering al terugverdient en binnen 8 maanden was deze beste man geheel schuldenvrij. Geen hulp van buitenaf, puur door de stappen in het programma te volgen!

Hij begon met het lezen van het boek, gratis te downloaden via VanDijl.ga/boek. De volgende stap was de code te vinden, waardoor hij geen 450 euro per jaar betaalt, maar slechts 45 euro. Ondanks deze lage prijs volgde hij trouw alle instructies. De upgrade naar “groepscoaching” was snel gemaakt.

Wil jij geld lenen voor schulden? Overweeg eerst het boek te lezen! Het kost jou niets en levert enorm veel op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp