Geld lenen voor schulden met BKR… SERIEUS?!

doorAlexander

Geld lenen voor schulden met BKR… SERIEUS?!

geld lenen voor schulden met BKRGoed, er zijn heel veel mensen die het principe schulden niet hebben begrepen. Dagelijks spreek ik dit soort mensen. “De rente is te hoog” of “de rente moet omlaag voordat ik kan aflossen”. Deze mensen willen geld lenen voor schulden met BKR en dat kan gelukkig niet!

Ik zeg inderdaad gelukkig, want serieus, geld lenen voor schulden met BKR (of zelfs zonder BKR) is het ene gat met het andere gat vullen. Dat schiet natuurlijk niet op.

In deze blog geef ik jou een alternatief voor geld lenen voor schulden met BKR met als doel jou 100% schuldenvrij te krijgen binnen maximaal 2 jaar. Geen WSNP, geen schuldhulp, echt helemaal zelf! Alles begint bij het erkennen van het probleem. Daarna kan jij contact met mij opnemen en gaan wij samen kijken naar de oplossing die het beste bij JOU past!

Dus… geen geld lenen voor schulden met BKR…

Yes! Stap 1 is gezet! Inderdaad, geld lenen zorgt voor nieuwe schulden, dus geld lenen voor schulden met BKR heeft totaal geen zin. Zelfs al betaal jij nu 14% rente, jij moet gewoon van de schulden af. Dat is alles!

Inmiddels heb ik honderden mensen gesproken en hebben duizenden mensen mijn boek gratis gedownload. Tientallen intakegesprekken, honderden mensen die dankzij de informatie op deze website nu schuldenvrij aan het worden zijn.

Gelukkig weten ook steeds meer mensen het telefoonnummer 030 655 1979 te vinden. Daar krijg jij mij meestal direct aan de telefoon. Wanneer ik bezig ben met coaching of even niet beschikbaar ben kan jij natuurlijk een voicemailbericht achterlaten en bel ik jou binnen enkele uren terug, afhankelijk van het tijdstip.

Het maakt niet uit of jij nu 10 of 10.000 euro schuld hebt, ik help jou niet alleen om uit de schulden te komen, ik help jou ook om het geld wat jij overhoud slimmer te besteden. Iemand die bij mij een coachingstraject ingaat en alle stappen volgt gaat als miljonair met pensioen.

Ben jij daar ook klaar voor? Klik hier om een intakegesprek met mij in te plannen!

Voor overige vragen bezoek je de contact pagina.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp