Gemiste loketjes: Is dat nog op te lossen?

doorAlexander

Gemiste loketjes: Is dat nog op te lossen?

Gemiste loketjesMensen van mijn leeftijd (35) en ouder kennen misschien nog wel de medewerker achter het loket. Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om een bedrijf of instantie te bereiken via 0900-nummers. Deze verandering van de maatschappij noem ik de gemiste loketjes.

Daar mag best iets aan gebeuren en daarom zoek ik jouw ervaring.

Daar mag best iets aan gebeuren en daarom zoek ik jouw ervaring. Ik ben op zoek naar jouw ervaring met het ontbreken van bereikbaarheid. Had jij bijvoorbeeld ooit een zorgkantoor waar jij gewoon binnen kon stappen? Mis jij de mogelijkheid om een treinkaartje contant te betalen? Ben jij van een oudere generatie of wat minder technisch onderlegd? Deel dan ook jouw reactie.

Hoe kan ik reageren op de gemiste loketjes?

Deel alles wat jij wilt delen. Dat kan door contact met mij op te nemen. Je mag natuurlijk ook gewoon langs komen, ik woon 5 hoog in een appartement in Utrecht Overvecht. Wel handig om eerst even een afspraak in te plannen. Dat kan via 030 655 1979 of via VanDijl.ga/afspraak.

Doel van de serie blogs over de gemiste loketjes die er nog aan komen is bedrijven ervan te overtuigen dat het tijd is om loketten terug te brengen. Maak het weer mogelijk om gewoon met een mens te praten. Laten we elkaar weer de hand schudden. Laten we er alles aan doen om Nederland weer een stukje menselijker te krijgen.

Met menselijk contact zie ik ook een Nederland die echt schuldenvrij is. Een Nederland zonder de problemen die er nu zijn. Een Nederland wat echt als voorbeeld kan fungeren.

Mag ik ook zelf een blog of vlog over gemiste loketjes maken?

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp