Genesis Mining uitverkocht! Waar kan jij nu investeren?

doorAlexander

Genesis Mining uitverkocht! Waar kan jij nu investeren?

Met enige regelmaat schrijf ik over de crypto currency. Zojuist kreeg ik een bericht binnen dat Genesis Mining weer is uitverkocht tijdens de voorverkoop. Via deze blog kan ik dat ook bevestigen en deel ik de nieuwe sites waar ik zelf in verder ga.

Door de grote hoeveelheid rekenkracht die ik nu heb bij Hashflare kijk ik op dit moment serieus naar Bitclub Network en zelfs het herinvesteren in de jaarcontracten van Hashflare.  Tijdens de dagelijkse LIVE shows op YouTube deel ik de nieuwe bevindingen.

Waarom überhaupt investeren in bitcoin?

De reguliere valuta wordt met de dag minder waard. Wanneer een koers lijkt te stijgen ten opzichte van een andere valuta blijft de absolute waarde wel dalen.

Hoewel niets zeker is lijkt het bij de bitcoin toch meer te gaan om een waarde die continu toeneemt. Ieder systeem heeft voor- en nadelen. Het grootste voordeel van het investeren via een cloud-mining systeem is dat het tot nu voor een constante groei heeft gezorgd. Het begon met $15 wat een paar cent per maand opleverde. Inmiddels heeft Hashflare ervoor gezorgd dat ik ruim 700 dollar per maand verdien.

De eerste opname uit Hashflare is ook gelukt, dat geld is geïnvesteerd in 2 andere cloud diensten, namelijk Bitclub Network en Genesis Mining. Ik hoop en verwacht de komende tijd meer te kunnen delen over de resultaten van beide systemen. Van Bitclub Network moet ik zeggen dat ik het nog onduidelijk vind wat de daadwerkelijke verdienesten zijn vanuit het minen. Ik hoop en verwacht daar de komende tijd meer duidelijkheid over te krijgen.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp