Gewoon bij Albert Heijn: 35% korting & Bonus!

doorAlexander

Gewoon bij Albert Heijn: 35% korting & Bonus!

Gisteravond deed ik nog even snel wat aankopen, gewoon bij Albert Heijn. Producten met 35% korting die ook in de bonus (50% korting of 2 voor 1) waren zijn daar mijn doel. Wat ik namelijk heb gezien is dat beide kortingen van de oorspronkelijke prijs af gaan!

Gewoon bij Albert Heijn

De bon is mogelijk niet helemaal goed te lezen. De prijs van 4 appelflappen en 2 frikadelbroodjes is normaal 5,54. Ik mocht vandaag 1,87 afrekenen.

Iedere avond dat Nikki aan het werk is ga ik even boodschappen doen, gewoon bij  Albert Heijn. Natuurlijk alleen als de combinatie van 50% bonus en 35% korting waarschijnlijk is. Dat gebeurt met de verste producten en tegen het eind van de avond.

Soms doen wij in de middag, voordat Nikki begint met werken, al boodschappen. Daar kan ik zien hoeveel verse producten daar liggen, zijn de bakken bijna leeg, dan hoef ik ’s avonds niet terug te keren. Liggen er veel producten, dan stap ik ’s avonds nog even op de fiets.

Waarom gewoon bij Albert Heijn en niet bij Lidl of Aldi?

Tot nu toe heb ik nog geen aanbiedingen gezien bij de overige supermarkten. Lidl en Aldi geven soms 30% korting, maar de combinatie van 50% en 35% is natuurlijk een aardig verschil.

Op zondag ga ik vaak nog een stap verder. Als er producten zijn die ik graag wil hebben, maar eigenlijk niet direct mee wil nemen haal ik een reclamecheque. De servicebaliemedewerkers vullen met alle liefde aan briefje in, waarmee de korting tot een week later ook nog verkrijgbaar is.

Gewoon bij Albert Heijn

Meestal komen de bonusaanbiedingen voor de komende week al de vrijdag voorafgaand aan de nieuwe week op de website. Zo plan ik ook mijn boodschappen voor de volgende week ook. Veel aanbiedingen geven slechts 25% of minder korting. Ik kijk enkel naar de acties die 40% of meer korting geven op de oorspronkelijke prijs.

De aanbieding van volgende week op verse producten geeft ongeveer 49% korting op cherrytomaten en komkommer. Bij aankoop van 2 schalen is de eerste nagenoeg gratis. Als daar dan ook 35% vanaf gaat betaal je voor 2 schalen geen 1,98 maar slechts 30 cent! Dat is de aanbieding die ik volgende week ga kopen tijdens een van de avonddiensten van Nikki. Hoewel deze minder vaak de 35% korting stickers krijgen weet ik dat de kans groot is dat het tegen het eind van de week wel te halen is.

Op zoek naar meer bespaartips? Houd deze blog in de gaten en download het boek via VanDijl.ga/afspraak. Heb jij direct vragen? Neem gerust even contact met mij op.

Waar vind ik Albert Heijn recepten?

Wanneer jij op zoek bent naar mooie Albert Heijn recepten, pak het gratis tijdschrift in de winkel. Deze tijdschriften zijn helemaal gratis.

Korting bij Albert Heijn, hoe werkt dat?

Bij Albert Heijn zijn er 2 soorten korting. De bekende 35 procent: ‘Weggooien is zonde’ stickers en de bonus kortingen. Deze zijn te combineren, jij krijgt dan beide kortingen van de oorspronkelijke prijs. Dat kan jij veel geld schelen.

Zijn er nog Albert Heijn winterdorp figuren te krijgen?

Helaas niet! Maar mogelijk start er volgend jaar weer een inzamelactie. Misschien iets anders, maar wie weet.

Kan ik bij Albert Heijn ook online kopen?

Ja! Je kunt online kopen en gewoon thuis laten afleveren.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp