GRATIS bellen? Ook internationaal!

doorAlexander

GRATIS bellen? Ook internationaal!

Gratis bellen: 030 6551979Bellen binnen de EU wordt steeds goedkoper. Tenminste, zodra je in het buitenland bent. Zelfs vanuit Nederland bellen naar een ander EU-land blijft geld kosten. Gelukkig is die tijd zo langzamerhand voorbij! Sinds dit weekend kan jij bellen met het telefoonnummer 030 655 1979 en GRATIS worden doorverbonden naar vaste- en mobiele nummers in vrijwel ieder land! Feitelijk gratis bellen!

Hoewel de gesprekken beperkt zijn op 10 minuten kan je daarna gewoon opnieuw terugbellen. Voor mensen die langer willen bellen zullen in de toekomst mogelijk abonnementen en extra mogelijkheden worden toegevoegd. De basis van deze dienst blijft echter wel geheel gratis.

Voor de complete duidelijkheid, het maakt niet uit of jij nu belt naar Nederland, België, China, zelfs landen als Iraq, Amerika en Afghanistan zijn gratis te bellen via 030 655 1979.

Waarom bieden wij gratis bellen?

De telefoonrekening is een van de grootste oorzaken van schulden. Dat ontstaat deels omdat mensen te dure abonnementen kopen en deels omdat mensen te dure nummers bellen. Internationaal bellen kost vrijwel altijd veel geld. Dat is precies de rede dat wij er alles aan willen doen om jouw kosten tot een minimum te beperken.

Ik werk met de grootste telecom bedrijven en specialisten. Hierdoor kan ik de kosten extreem laag houden, zo laag dat ik de dienst gratis aan kan bieden. Dankzij de partners is er voldoende budget beschikbaar om deze dienst in ieder geval de komende maanden nog aan te bieden. We zitten in een test fase en zullen blijven kijken naar mogelijkheden om te verbeteren.

Wat zijn de addertjes onder het gras?

Voor niets gaat de zon op! En dat is natuurlijk zo. Er moet iets achter zitten. Hoewel het klopt dat er iets achter zit, is dat geen nadeel voor deze dienst. Via de telefoonlijn achter 030 655 1979 hoor jij informatie over de budgetcoach en onze partners. Binnen 90 seconden heb jij wel de persoon aan de lijn die jij wilt spreken.

Ongeacht hoe deze dienst zich gaat vormen, de 10-minuten dienst zal hoe dan gratis blijven. Voor onbeperkt kan je in de toekomst mogelijk wel moeten gaan betalen.

Wil jij contact hebben over deze dienstverlening? Plan gerust een afspraak met mij in.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp