Gratis boodschappen krijg je niet zomaar…

doorAlexander

Gratis boodschappen krijg je niet zomaar…

gratis boodschappen

Regelmatig krijg ik de vraag over gratis boodschappen omdat iemand ‘maar een uitkering heeft’. Nu blijkt dat bijna net zoveel te zijn als een laag inkomen.

Weten hoe jij gratis boodschappen kunt krijgen? Klik hier!

Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij gewoon jezelf kunt onderhouden. Zorg voor jouw eigen geld, wees nooit afhankelijk van enige overheid, instantie of gemeente. Mijn doel is er altijd voor te zorgen dat jij zelf voor jezelf kunt zorgen. Ik wil jou niet lang als klant hebben, wanneer ik dat wel zou doen heb ik echt iets verkeerd gedaan. Daar moet echt iets aan gebeuren.

Lees mijn boek over gratis boodschappen! Klik hier!

Heb jij vragen, reacties of opmerkingen, laat gerust een bericht achter onder de blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Mijn grootste doel is inwoners van Nederland onafhankelijk te krijgen en zelfvoorzienend te zijn. Heb jij daar vragen over? Neem contact met mij op.

Waarom zou iemand gratis boodschappen krijgen?

De enige reden is dat er mensen zijn op deze aarde die mensen vast willen houden. Gratis boodschappen zorgt ervoor dat mensen niet zelf naar oplossingen gaan zorgen. Dat is de reden dat die bestaan en dat is de reden dat ik er absoluut niet achter sta.

Download mijn gratis boek! Klik hier!

Natuurlijk zijn er ook organisaties als de voedselbank. Ik heb zelfs even overwogen om daar aan te doneren. Toch doe ik het niet. Ik wil mensen helpen, maar wel echt aan een oplossing. Niet door afhankelijk te blijven aan bijvoorbeeld gratis boodschappen.

Leren om zelfstandig te zijn? Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of opmerkingen, laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Iedere vraag en iedere opmerking is natuurlijk ook meer dan welkom.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp