Gratis budgetcoach: Vraag de budgettrainer!

doorAlexander

Gratis budgetcoach: Vraag de budgettrainer!

Gratis budgetcoachAls budgettrainer hoor ik iets te vaak dat de gemeente ook diensten aanbied. Een gratis budgetcoach doet heel iets anders dan wat ik als budgettrainer doe.

Een gratis budgetcoach lost het gevolg op van een eerder ontstaan probleem. Het gevolg is natuurlijk de schulden. Maar waar komen die schulden vandaan? Wat drijft iemand ernaartoe om zo veel geld te lenen dat schulden de stempel “problematisch” krijgen?

Bij de gratis budgetcoach ziet het traject er ongeveer zo uit: Er wordt een traject opgestart van administratie ordenen en in veel gevallen begeleiding naar de wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP). Mijn doel is (en blijft) mensen blijvend uit de schulden te hebben. Daarom kan ik mijn diensten als budgettrainer heel 2018 gratis aanbieden in Amsterdam. Hoewel ik er niet altijd ben kan je wel altijd langskomen bij de Wibautstraat 112. Wil je zeker weten dat ik er wel ben? Plan dan eerst een afspraak in of neem vooraf contact op.

Mijn doel is anders. Ik ga jou natuurlijk helpen om jouw schulden te bekijken en te zien wat de oorzaak is. De oplossing komt daarna. Mijn team in Amsterdam gaat jou daarnaast nog veel verder helpen om te kijken naar blijvende oplossingen van de onderliggende problematiek. Mijn doel is jou compleet schuldenvrij te krijgen, niet alleen voor nu, maar voor altijd. Met het traject van mij en mijn team ga jij sprongen maken in plaats van kleine stapjes.

Dus eigenlijk is een gratis budgetcoach en een budgettrainer hetzelfde?

Niet helemaal, een budgettrainer kijkt veel meer naar de lange-termijn. Natuurlijk help ik jou om jouw problemen van nu ook nu op te lossen, ik kijk ook verder. Ik wil weten waar de schulden vandaan komen. Waarom is er op een bepaalt moment geld geleend? Wat is het mis gegaan bij de belastingdienst en hoe had dat voorkomen kunnen worden? Waarom heb je de brief van dat incassobureau ontvangen?

Een gratis budgetcoach kijkt daar ook naar, maar gaat meteen naar de oplossing van het probleem. Mijn doel als budgettrainer is ervoor te zorgen dat jouw problemen nooit meer terug gaan komen.

Mogelijk nog belangrijker, ik wil dat jij heel veel geld gaat verdienen. Niet alleen voor jezelf, maar vooral voor anderen die de budgettrainer nog niet hebben gevonden. Mensen die alleen in problemen denken en geen oplossing willen krijgen kan ik ook niet helpen. Ook daarvoor is een gratis budgetcoach een prima oplossing.

Wil jij meer weten? Neem contact op of plan een afspraak.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.