Gratis budgetcoach, voor wie is dat?

doorAlexander

Gratis budgetcoach, voor wie is dat?

Ken jij Humanitas? Plan Groep? Jouw Gemeente? Deze organisaties kunnen jou helpen aan een gratis budgetcoach. Alles heeft voor- en nadelen. Voordeel van een gratis budgetcoach is dat het jou geen geld kost. Nadeel is dat de motivatie vaak ontbreekt.

In deze blog krijg jij uitleg over het 10x model en de manieren om zelfs toegang te krijgen tot de budgettrainer zonder kosten voor jou. Dankzij de budgettrainer is WSNP te voorkomen, zelfs na de aanvraag. Huisuitzetting, afsluiting van energie of het afsluiten van jouw mobiele telefoon.

Een gratis budgetcoach wordt veelal gebruikt door mensen die zich slachtoffer voelen van het systeem. Iemand die bijvoorbeeld gebruikmaakt van de bijstand of andere uitkeringen. Mensen die “te weinig” verdienen voor het werk wat ze doen. Een gratis budgetcoach kijkt naar de oplossing, als budgettrainer bekijk ik naar de onderliggende oorzaak.

Wat doet de budgettrainer anders dan een gratis budgetcoach?

Gebrek aan geld is een gevolg, geen oorzaak van een probleem. Als budgettrainer gaan wij op zoek naar de beste oplossing om blijvend kosten te verlagen en blijvend meer geld binnen te krijgen. Het sleutelwoord hier is “blijvend”. Een gratis budgetcoach lost een probleem op maar zorgt nooit voor een blijvende oplossing.

Ben jij klaar voor blijvend succes? Blijvend latere kosten? Blijvend hogere inkomsten? Dan ben jij toe aan de budgettrainer. Plan een vrijblijvende afspraak in via VanDijl.ga/afspraak om kennis te maken. Voorafgaand aan de intake vraag ik jou een intakeformulier in te vullen om jouw inkomsten en uitgaven in kaart te brengen. Op basis van die informatie kunnen wij een efficiënt gesprek voeren en binnen korte tijd tot de eerste oplossingen komen.

Na het intakegesprek bepalen wij samen wat een geschikte volgende stap is. Heb jij voldoende inzichten om het probleem zelf op te lossen, dan is mijn doel eigenlijk al bereikt. Kan jij wat begeleiding en coaching gebruiken om jouw probleem beter en sneller op te lossen? Daarover kunnen we het zeker hebben na de intake.

Dankzij de 10x garantie krijg jij minimaal 10 keer meer terug dan wat jij betaalt voor de budgettrainer. Omdat ik graag openheid van zaken geef zijn de tarieven hier alvast te vinden.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp